bence cok güzel olmuş, takılı halde görünce dediğim şey bu eksikmiş![]()
bence cok güzel olmuş, takılı halde görünce dediğim şey bu eksikmiş![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Sağol kardeşim
Çok teşekkürler sağolasın
Griye kapladıkta amatör kapladık yeniden girişmek lazım oraya
Teşekkürler
Sağolasın Alicanım
Sağolasın![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Araban coookk guzel olmus maşallah lakın acık solemek gerekırse ben marşpielleri begenmedım acaba olmasa nasıl gorunurdu merakta edıyorum ?
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
Melih bence AMG ler bozmuş![]()
Beğenmeyen ilk kişisin kardeşim sağolasın yorumun için fotolar yenilenince belki beğenirsin beğenmezsen canın sağolsun
Sağolasın Emre
Sağol kardeşim
Ayfonda 4s e geçtik ama görüntü gene kötü
Not: aracın tamponla çamurluk birleşim yerlerindeki ton farkı ışıktan sadece ön kısmında boya köşelerde boya yok. Amgleri keserken kestiğimi parçalarda macun oyktu çünkü
![]()
Arabanın havasını bozdu gibime geldi, tabiki fotoğrafda etkileyebilir.Beğenmeyen ilk kişisin kardeşim sağolasın yorumun için fotolar yenilenince belki beğenirsin beğenmezsen canın sağolsun
Prof resimler görmek isterimSen işini bilirsin ama yapmışsan iyidir, Tekrar maşallah EVLAT'a.
her parçası el işçiliği her köşesi emek. arabanda facetende takip ettiğim ve hatırladıklarım kadarıyla amg sinyal, stop ve jant-lastik hariç diğer parçalar uzun emek sonucu elde edilmiş parçalar. maşallah. kazasız belasız.
Yorumun için çok teşekkür ederim. Amg sinyalinide biz yaptık kendi emeğimiz mevcut parça harici tabiUfak tefek devam ediyoruz. Hazır konu güncellenmişken bir kaç yeni foto atıyım. Amg sinyalli fotolarını doğru düzgün koymamıştım
Maşallahlarınızı esirgemezseniz sevinirim, bu ara çok ihtiyacım var
Bonus 1 (Anne-Oğul-Baba sırayla)
Bonus 2
![]()
maşallah gerçketen çok güzel bir araç olmuş kazasız belasız...
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)