olsada değeri bilinmiyor :Deli:
Printable View
Maşallah kazasız belasız sürüşler
coşkunum senin degerini bilicen kesin güle güle kullan
maşallah kazasız belasız
çok teşekkür ederim arkadaşlar :)
Hayırlı olsun dedemanda gazlarken görüyorum. akc07 saygılar :D
potansiyelim diye bagırıyor ok gibi masallah.. çok deli fantazilerim var seninle :Dd:
Harika bir arac, Turkiyede 1 tane bile yoktur zannediyordum.
Gule gule kullanin.
masallah motor fotosu varmı :D
Maşallah güzel otomobil ilanlarda görürdüm hep,değerini bilecek birisinin almasına sevindim.
Maşallah abi allah kaza bela ceza vermesin inşaallah gerçekten çok özel bi araba duruşu bile fena :)
güle güle kullanın çok güzel araç gerçekten..
bu arada yıkmacının paspasa koyduğu kağıtlar dikkatimi çekti.. PİYAN arnavutçada sarhoş demek...
maşallah, saklanacak bir araba
Maşallah. Keşke vw aracın içinede biraz özen gösterip özel bir araç olduğunu gösterseymiş.
maşallah, keşke daha çok olsa böyle tuhaf vwlerden :)
Hakkatten tuhaf geliyor pampa :D
iyi günlerde kullanın.. zamanında kayseride olduğunu hatırlıyorum aracın. VR6 değil V6 olması gerek aracın düz 6 lı diye hatırlıyorum.yanlışım varsa düzeltin lütfen.
Tekrar kazasız belasız kullanmanız dileği ile
maşallah kıymeti bilincek bi araba...
Maşallah kazasız belasız
maşallah:)
İyimiş :) Maşallah farkını yaşarsınız artık :)
maşallah harika duruyor kazasız belasız...
hayırlara vesile olur inşallah
maşallah güzel araç
Masallah masallah cok ozel bir makine hakkini vericeginizdende eminim zaman icerisinde guzel haberlerini bekliyoruz
maşallah kazasız belasız...
Maşallah , yolda 1.6 zannedenlerle çok güzel eğlenilir :D
Maşallahhh maşallah..........
herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :) allah cümlemizi kazadan beladan uzak tutsun kimsenin ağız tadını kaçırmasın inşallah
yuh aracın dıştan orjinal olması çok güzel motor performansı beygiri hiç beklemezdim :D maşallah
masallah kazasiz belasiz cezasiz..
ozel ve guzel bir arac ;)
bende bu aralar mk3 vr6 lara sardim ama bi taraftanda tirsiyorum yakit mevzusundan..
tuketim ne seviyelerde?
birde sizin arac sanirim 24v olanlardan, benim baktiklarim 12v..
coşkun bey, bir hızlanma video su çekseniz de mk4 severlerin gözü bayram etse ,rica etsek:)
maşallah gerçekten bi videosuz olmaz bu kadar muhabbete