23th october.. dogru ekimi beklicez daha![]()
Eğer araçların kontrolu FM gibi olursa işte o zaman efsane olur bu oyun zaten.![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
beyler şu season pass olayini bilen varsa bana bi anlativersin.ozelden yazabilir photo konusu kalabaliklaşmasın.
valla bende ilk defa live üyeliği aldm ama beleş vermedi yavfanatec de sıkıntı çıktı zaten oynayamıyorum ... iletişime geçtim , xbox ı güncelledim ama fanatec ide güncellemediğim içinmiş
![]()
Gold üyeliğim bittiği için fotoğraf makinesiyle çektim.
Oyunda bayrağımız dalgalanıyor.
Silverstone GP pisti.
Bu bizde ki HONDA ya olan aşk bu oyunuda bu xbox360 da bana aldırıcak 2. el tahminen ne kadardır bu aletin![]()
aaahh ahh xbox imi kardesime biraktim ps3 alip geldim buralara gt5 oynamaya diye.
sokucam gt5 ine![]()
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
yahu beyler bu yeni araçları vs nasıl ekliyoruz ?
cihaz'ın sürümünü vs bilmiyorum bildiğin cafe cihazı kırlmış online oynama gibi bir derdim yok ama çoğu araç'da yok nereden indirir nasıl yükleriz bilen varmı ?
Hem live gerekli hemde ücretsiz araçlar dışındakilerin paketlerini satın alman gerekli.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Yıllardır bu oyun için xbox alimi almimi konusunda kararsızım ama alıcam bu resimlerden sonrabirde bilgisi olan varmı pug olarak araç seçenekleri nedir 306 GTI istiyorum varsa süper olur teşekkürler.
Peugeot Sport 306 GTI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)