idaam yok ama bende pist dönerim :D rolling ten saolsun mr.K cabuk bezdirdi beni :D
Printable View
idaam yok ama bende pist dönerim :D rolling ten saolsun mr.K cabuk bezdirdi beni :D
bende bir süredir kullanıyorum gt2 direksiyon...allah başka dert vermesin .. joystickle oynadığın gibi oynaman için yemeden içmeden kastırman lazım :D
benim şuan en iyi ayarım kendime göre tabi ki :
sen:550
FF:100
sho:100
dri:2
abs:kafana göre :D
lin:0
dea:0
spr:3
dpr:3
1 senedir herşekilde denedim pistte en rahat bu ayarlarda kullanabiliyorum .. ki hala rezaletim :D
lazım olduğunda yazdığımda cevap vermede sen ozaman gör :D
bende bi halt becerebildiğimden değil de hala direksiyonla rezaletim ama maksat tek başıma dönceğime birkaç eş dost tanıdık olsun işte .. B class üstü araçları kontrol etmek zor oluyor joystick olmadan zaten bana uyar :D
henüz forumdan kimseyle oynayamadım , rivals ler hariç .. birkaç kişi oynarız güzel olur sanki
Bende donujem ha :D
Yaaa bu oyunun ps3 varmıdır
xboxim satilik forzaci olmak isteyenlere duyrulur :)
Yanlıyoruz pampa harika olmuş :D
asıl joystick gibi olsa yıkılmak lazım... 1000 lira neyse para verip joystick gibi oynamak üzerdi insanı sanki .. eğer joysticke yakın oyun istiyorsan ''sen.'' ayarını 90 yapmayı dene muhtemel istediğine yakın olur .. 90 derece de çok çabuk direksiyon hareketi sağlayabilirsin..
Mr. K bomba resimlerden atsakmı acaba :D
Dün guzel kareler cikti :D
oylasak acaba bu mu yoksa gt5 mi :D
xbox da o acayip bişey var onla mı oynayıyor bu alet yoksa başka bişeyle mi ?
sensorler keyifli degil, gamepadle oynuyoruz biz yada direksiyonla oynarsin
Dün geceden bir kare :D
http://i.imgur.com/iJvxA0h.jpg?1
Hoba fotoyu cakmisin
Lw guzel olmus hahaha ozenti pislik :p
Arkanızdan herzaman gelirim :D
bugün pazar , online oynamayı düşünen yokmudur :)
Gel gel online iz suan :)
@ Mr K. & ondertopcu
Arkadaş xbox gold üyeliğini yeni aldı onun için açmıştım cihazı hevesini alsın diye, siz davet gönderince sizi de geri çevirmeyeyim dedim, arkadaş ile dahil oldum, siz de paranızdan oldunuz :D :p
Benim cihaz şuan salonda olduğu için ne rahat konuşabildim, ne rahat oynayabildim :) Başka bir zaman daha kalabalık bir kadro ile daha rahat bir şekilde oynarız artık. :)
Onur söyledi mi bilmem ama :D
e39 jantlı e30 ve e36 + m6 jantlı e92 stoklarımızda :p
Ayrıca bbs lm jantlı e30 ve evo10 da mevcut :D
Tabi bir de lambo jantlı golflerimiz var :p
Tek bentley kaldı, bi de bugun 300c gördüm saleen jantlı, ona da çökmeyi düşünüyorum :D
M6 jantımız ile E92 miz pistlere ara veren Mr.K için gelsin
http://i.imgur.com/QUOsigg.jpg