plaka bagajla ayni boyda![]()
Dün rivals'e girdim.
Pistlere baktım baktım her yer'de ondertopcu yazıyor.
Neyse suzuka'da aytron senna special'de hayalet olan onder abi ile yarıştım yaptığı zaman turunu baya aşağı çektim ama lider olamadım 2.olarak kaldım
Bunun nedenini bilen var mı ?
Bir'de bedava DLC indiricem ama sürekli server hatası alıyorum nedenini bilen var mı?
Xbox Live ID : NickHaulden
plaka büyük olmuş biraz tamam farkettim![]()
bu arada dün ring de bi deneme yaptım .. S class da e36 m3 yapmıştım (resimdeki) direksiyonla oymuyorum 8.20 falan yapmıştım .. sonra galeriden stock e36 m3 seçtim 8.05 mi öyle bişey yaptım.. ya malım , yada hakkaten setup hazırlamak konusunda sıkıntılarım var![]()
s klas 36 m3,r3 klas 39 m5 ile rollde r2 r3 600-750kw arasi arabalara gider hahaha dun sansli talihlimiz barkindi ahauaha
Siparis uzerine ayar yapilir blabla hahaha
@arif
Besiktas baskiymis puhaha hic gulcegim yoktu
- K -
________
Dr.Ecu
7/24 burdamısım la bırakta bi kaç saniye cevap gelmesin mesajıma .. sonra girip kontrol ediyim cevap veren varmı diye .. sonra bakiyim hala kimse yazmamıs .. sonra bi mesaj daha çakiyim küstüm size kimse bana cevap vermiyo diye konu açiyim .. beni bütün zevklerimden mahrum ettin![]()
Fanatec Porsche Gt aldım ama alışması ayar yapması oldukça zaman alıcak sanırım![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
bende bir süredir kullanıyorum gt2 direksiyon...allah başka dert vermesin .. joystickle oynadığın gibi oynaman için yemeden içmeden kastırman lazım
benim şuan en iyi ayarım kendime göre tabi ki :
sen:550
FF:100
sho:100
dri:2
abs:kafana göre
lin:0
dea:0
spr:3
dpr:3
1 senedir herşekilde denedim pistte en rahat bu ayarlarda kullanabiliyorum .. ki hala rezaletim
lazım olduğunda yazdığımda cevap vermede sen ozaman gör
bende bi halt becerebildiğimden değil de hala direksiyonla rezaletim ama maksat tek başıma dönceğime birkaç eş dost tanıdık olsun işte .. B class üstü araçları kontrol etmek zor oluyor joystick olmadan zaten bana uyar
henüz forumdan kimseyle oynayamadım , rivals ler hariç .. birkaç kişi oynarız güzel olur sanki
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)