çok şekil yaparsa alırız ifadesini kanka rahat olun :)
Printable View
Pist dönemem rollde giderim var bir ince :D
Caneri tarlaya atarız yaaa rahat olun, armut toplayacak değiliz ya :D Şöyle çayırlı çimenli bi pist seçelim biz :D
Pist olayı da tamam di mi, bi stock cup araçları ile gazlarız, sonra duruma göre tuned araçlara geçebiliriz :cool:
Hatta canı sıkılan varsa 1-2 deneme yapabiliriz şimdi :D
Rivals de her türlü atarım var , ama online a giremen :D
Makinede zaten bars_eg nin makinası geçici bende.
Ama Low-rider'a driftte saplamak günlük hobilerim arasında :D
@Low rider
Yok abi ben size ayak uydururum yavastan giderim kalbiniz kirilmasin :D
@dodoo
Tabi canim gcmek gecilmek mesele degil rolling sonrasi video da koyulur sorun yok :D
Iste biraz iyi oynarim leaderboards da falan ugrastigimda top 50 top 30 girerim yani o kadar fazla degil :D
.CeM.
Haci abi seni ayni oda icerisinde gecmekten biktim sonunda forzayi biraktirdim anca gelip carparsin pertci :D
@spawn ,olmmm sayemde oynamayı öğrendin lan.. 1-2k puanla geçip yem atıyorum sana ki biraz bişiler öğren
yarın alırım ifadeni.... :D
Pist için Maple Valley öneriyorum ne dersiniz ?
.CeM.
Haci abi seni ayni oda icerisinde gecmekten biktim sonunda forzayi biraktirdim anca gelip carparsin pertci :D[/QUOTE]
tokatladığımız günler ne çabuk geçti kolpa krala bak
ahaha ya hiç unutmuyorum, elegan abi bana tur bindiriyor o sırada diyor ki özgür sen nerdesin 2. mi 3.müsün aahaha, abi dedim tur bindiriyorsun kahkaha patlattı:D
valla ring'de keyifli olur hee:icon_tup:
Ring de super speedway den bahsetmiyorsanız eğer nascar hesabı, orada da gazlarız nolcak :D Saati biraz daha erkene alalım madem, gece uzun olacak gibi :) Forumdan girip çıkanlar da olur, geleni alırız direk party e :)