Caneri tarlaya atarız yaaa rahat olun, armut toplayacak değiliz yaŞöyle çayırlı çimenli bi pist seçelim biz
![]()
Pist olayı da tamam di mi, bi stock cup araçları ile gazlarız, sonra duruma göre tuned araçlara geçebiliriz![]()
Rivals de her türlü atarım var , ama online a giremen![]()
Makinede zaten bars_eg nin makinası geçici bende.
Ama Low-rider'a driftte saplamak günlük hobilerim arasında![]()
@Low rider
Yok abi ben size ayak uydururum yavastan giderim kalbiniz kirilmasin
@dodoo
Tabi canim gcmek gecilmek mesele degil rolling sonrasi video da koyulur sorun yok
Iste biraz iyi oynarim leaderboards da falan ugrastigimda top 50 top 30 girerim yani o kadar fazla degil
.CeM.
Haci abi seni ayni oda icerisinde gecmekten biktim sonunda forzayi biraktirdim anca gelip carparsin pertci![]()
Audi S3 2.31.83 @İstanbul Park
Peugeot 308 ehdi 2.45.00 @İstanbulPark
Ds3 Racing 2.37.267 @İstanbulPark
Megane RS 250 Cup 2.27.00 @İstanbulPark
@spawn ,olmmm sayemde oynamayı öğrendin lan.. 1-2k puanla geçip yem atıyorum sana ki biraz bişiler öğren
yarın alırım ifadeni....![]()
.CeM.
Haci abi seni ayni oda icerisinde gecmekten biktim sonunda forzayi biraktirdim anca gelip carparsin pertci[/QUOTE]
tokatladığımız günler ne çabuk geçti kolpa krala bak
Team PAŞAOĞLU
Audi S3 2.31.83 @İstanbul Park
Peugeot 308 ehdi 2.45.00 @İstanbulPark
Ds3 Racing 2.37.267 @İstanbulPark
Megane RS 250 Cup 2.27.00 @İstanbulPark
ahaha ya hiç unutmuyorum, elegan abi bana tur bindiriyor o sırada diyor ki özgür sen nerdesin 2. mi 3.müsün aahaha, abi dedim tur bindiriyorsun kahkaha patlattı
valla ring'de keyifli olur hee![]()
Ring de super speedway den bahsetmiyorsanız eğer nascar hesabı, orada da gazlarız nolcakSaati biraz daha erkene alalım madem, gece uzun olacak gibi
Forumdan girip çıkanlar da olur, geleni alırız direk party e
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)