ondertopcu Nickli Üyeden Alıntı ben daha yeni kapadım bu akşam yalan olur Bende biraz girdim 2-3 araca yeniden ayar yapmaya calıstım umarım basarılı olmustur Bu arada fotoğrafta görünen Cupra ve Astra ma 80-300 roll yapıcak Cupra ve Astra muadili araçlar aramaktayım
B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Akşama hızlıları bekliyorum Eee geldik yoksun delikanlı
dodoo Nickli Üyeden Alıntı Eee geldik yoksun delikanlı Geldiysen tekrar girerim
B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Geldiysen tekrar girerim Gir gir, yarın okulu tatil ettim kendime
Beyler adam iddaalı, ben çekildim Sizlere havale ediyorum
dodoo Nickli Üyeden Alıntı Beyler adam iddaalı, ben çekildim Sizlere havale ediyorum Akşama cupra , astra ve muadili araçları beklemedeyim
B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Akşama cupra , astra ve muadili araçları beklemedeyim ilacın bende bekle biraz daha
Diyorum stock yapın bende geleyim, ama yok arkadaş
onr02 Nickli Üyeden Alıntı ilacın bende bekle biraz daha Anladım ben onu dodoo Nickli Üyeden Alıntı Diyorum stock yapın bende geleyim, ama yok arkadaş Kanka stock ne keyfi kalır Hızlı cupra astra 1.35 swap m3 beklemedeyim
Başlarsanız haber ediverin gençlik Cam car olarak gelicem heyecana gerek yok
Arkadaşlar üyelik alamıyorum bu işlerden pek anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
otto985 Nickli Üyeden Alıntı Arkadaşlar üyelik alamıyorum bu işlerden pek anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Gold üyelik mi alacaksın ?
dodoo Nickli Üyeden Alıntı Gold üyelik mi alacaksın ? Hangisi daha çok kullanışlıdır pek anlamıyorum sizin tavsiyeniz nedir?
otto985 Nickli Üyeden Alıntı Hangisi daha çok kullanışlıdır pek anlamıyorum sizin tavsiyeniz nedir? Düz Live üyeliğin bir esprisi yok zaten, online oynamak istiyorsanız gold üyelik alacaksınız, yıllık 75 lira civarı bir ücreti var onun da
Cupra , Astra , 1.35 bu aksam beklemedeyim
Araç belirtin hazırlıyalım deneyelimmmm
deneyelim derken illa roll mü .. ring kassak ya akşam hep beraber... yada herhangi bir pist dönsek ... işler güçlerden sonra tabi ki
arfy Nickli Üyeden Alıntı deneyelim derken illa roll mü .. ring kassak ya akşam hep beraber... yada herhangi bir pist dönsek ... işler güçlerden sonra tabi ki pist dönelim dersen doğru adrestesin
Team PAŞAOĞLU
saat verirseniz gelirim..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları