ya bunun android i yok mu :D
Printable View
ya bunun android i yok mu :D
eee bitti oyun :( Cook hevesli ilerliyorum :D umarım update yaparlar
400 m 7.864 yaptım dahada dusemıyorum arac mustang cobra jet level 62 baska araclarıda dolduruyorum bakalım ne zamanlar cıkıcak :)
cok zevkli oyun.i pad te oynuyorum.bi focus rs bi mustang bitanede corvettteemm var.uhuhuhauhuha.alayniza gider :)
benim benzin artık dolmuyor varmı bir çözümü?
Mustang cobra jet ile 1/4mil de 7.963
Z4 GT,400mt 7,9(gercek 402 mt mi acaba ;) )
Biraz para yapayim lastik ve body upgradelerinde dibine vurucam...
Millet milyon dolarla cikmis haci,bu ne ya?? Ben upgrade edicem diye cepte para yuzu gormedik...
Tier 5 bitiyor,sonra neoldugunu bilen var mi?
tier 5 ten sonrası yok
Cok az kaldi,eglence bitmez umarim,update falan gelir belki...
ben tier ler bittikten sonra challange lara sardım. bide 4 tier 3 tier de fabrikaların yada modellerin yarısları var. da sarmıyo artık..
perfect start yapamıyorum:) varmı bir püf noktası
Bmw Z4 GT3, 1/4 mil 8,47 sec...
Ne zor yol tutuyor bu meret...
Bmw Z4 GT3, 1/4 mil 8 saniye altina indim :)
Set up lar neler? Cok cok iyi bir sure...
Stage'lerin sonuna geldiniz mi?
Benim body haric tum stagelerde 4 deyim,5 yapmam icin 800.000 dolara yakin para yapmam gerek :(
Body'yi stock kullaniyorum,digerleri stage 4....
Evet Stage 5 yapılacak birşey kalmadı :)
Benim yaklasik 800.000 dolara ihtiyacim var :(
arabayı iyi kullanamıyorum ama full yapılı mustang cobra jet 7,991
android versiyonu cikmadimi haala ya ... tek imrendigim oyundur heralde csr
yaklaşık 10 gündür kasıyorm hilesiz yollarla skyline aldım yükledim tier 5 e geçmek üzereyim = )) inandım hilesiz bitircem :D
hakikaten android yok mu yahu :(
Yaa arkadas , nerden geliyo bu paralar boyle?
Biz memur hesabi para biriktiriyoruz daily race'lerle :):):):):)
Bu arada upgrade'lerin icinde launch control da olsa ya :):):):)
bi ıphone muz yokki bizde telden gazlıyalım :D
bende fena sardım iki haftadır güzel oyun valla
su güncellemede gelecek olan coming soon olayı ne acaba merak eden yok mu
yaaa oo oyun nası bağamlılık bı oyun oleee arkadastan oynuyom bendee yalwarıyoo telı wer dıyeee alıp kacıyorum resmen cok basarılı bı oyunn tawsıye ederım :D:D
Murat abi,sanal'a da el attı artık :D
http://img4.ressim.net/out.php/i6007...811-wa0000.jpg
677 ile bitirdim,yani guc cok sinirli,zaten ceyrek boy ile bitirdim o sapik suratli adami!
Bugun plajda ust uste tokat yiyince,altinlarimi benzin almaya harcayip para yaptim biraz,nitro-lastik ve intake stage 4 ;) simdi Stage 5 deyim ama 30 dak bekliyecegim yine...
Sanirim Dragstar event olucak ve bu oyunun kurucusu oyunu bitirenleri pilot olarak aliyor. Sanirim update de onun takiminda yarisicagiz...
Murat,sagol resim icin ;)
yaw niye bekliosunuz, benzin bitince cikin oyundan cihazin tarihini bir ay ileri al. oyuna gir benzin full. bi tanede bonus altin verio. cik oyundan tarihi geri al oyuna gir devam et.
Kelalper
Alper,bunu 10 gun once soylesene kardesim :( sabir tasina dondum oyundan mesaj gelicek diye...
En azindan eglencelik oldu ;)
Benim gibi teknoloji ozurlu akil edemez di...
Bakalim ne gelicek update de,kesin para istiyecek 3-5 dolar...
t5 699 ile bitirdim nos dışında tüm yüklemeler stage 5 halde :) ama oyun bitti şimdi ne yapacaz ?
mustang cobra
1/4mile 7,91 s
1/2mile 12,1 s
daha da düşer bir kaç denemeye,
online nasıl oynıycaz ?
onlıne yok ama bıraz hızlanman lazım combooo:D bu arada bir bug var oyunda...t5 de ladder yarıslarında sondakı adamı bılerek gecmeyın yaklasık her gecıldıgınızıe 30k para verıyor baska hıcbı yerde yok boyle bır para...ama gecmeyın...perfect kalkıs yapın sadece o 7k dolar bır ıkı vıtes atın bırakın...gelsın paralar....
youtube da bi sürü videolar var sınırsız para ve altın hileleri için. eleman satın alacagı arabanın bilgilerini degiştiriyor. 24000 olan araç fiyatını -99999999 yapıyor. alacagı parcayı da altın karşılıgı olanı -99999999 yapıyor. sonra o parçaları alınca bu kadar para ve altın geliyor. elemanın yaptıklarının aynısını yaptım. ama girdigi bir sayfa var oraya giremedim bir türlü. açmıyor benim pc. word veya not belgesi olarak açılıyor ama bu sefer de oyun kitleniyor. :D
bunu bi çözecek arkadaş çıkar mı acaba ?