konuyu yenı gordum bende bitirdim la oyunu ipad te oynuyom :D sıfır hile r8 bendede var 500 altın neymiş ya :) en hızlı aracımda mustang cobra jet
Printable View
konuyu yenı gordum bende bitirdim la oyunu ipad te oynuyom :D sıfır hile r8 bendede var 500 altın neymiş ya :) en hızlı aracımda mustang cobra jet
r8 lms alan oldumuu ?
Yahu altınları dağıttıkları yer varsa ben de bileyim, beynim döndü kısır döngüden...
Challenge'a gir 24k yarışı kazan
ana menu
Ayarlara tıkla
tarihi 4 gün ileri al
ana menü
CSR tıkla
Bir altın kazan
ana menu
Ayarlara tıkla
tarihi 4 gün ileri al
ana menü
ana menu
Ayarlara tıkla
tarihi 4 gün ileri al
ana menü
CSR tıkla
Bir altın kazan...
:D
Bu arada tarihi ileri alınca iMessage özelliği devredışı kalıyor iPhonelar da, bir zaman baya bi üzüldüm telefon bozuldu diye, aynı sorunu yaşarsanız tarihi otomatik güncellemeye aldıktan sonra Mesajlara girip tekrar aktive etmeniz lazım :)
aga zaten tarıhıı ılerı ala ala oynadık oyunu :D su an 6 altınım var benım amacım 400 m rekorunu kırmak :) 7.864 dahada altınna ınemedım r8 lms yukleyıp kac sn olucak onu merak edıyorum :)
Ben tier5 teamleader'i bitirene kadar "0" hile. Z4 gt3 aldim,milleti gectikten sonra,diger markalari bitirmek icin tarihi ileri almaya basladim. R8 in lms sini aldim ama o 500 altini almadim,zaten daily race de surekli 3 kez yarisiyorum,gerek yok ;)
Benzin hilesi nası oluyo ya bulamadım onu:)
Alınık Iphone 4s :p
Çok merak etmeye başladım yahu :(
[QUOTE=elpadre;6156941]saatı 2 saat ılerı al sonra oyuna gır benzın gelıyor 4 gun ılerı alırsan tarıhı altnda alıyorsun :)
Hahaha çok iyimis bu teşekkürler :D
lms ultra CSR alan olmadı demek ki :)
hala android de yok mu ya ...
nos hariç hepsi import level 5 en iyi süre bmw z4 GT3 8.003 ...
5 günde level 11 e kadar geldim şu benzin hilesi sayesinde 2 saate level 21 oldum :D
agirlik/beygir oranina gore t4 zr1, ford gt, r8, gtr oluyor.
Bu oran onemli midir? Keza ben genelde body yapmiyorum, yapsam da 1-2 tanesini yapiyorum.
Dolayisiyla body upgrade'leriyle araci hafifletmemis olsamda bu orana bakmak gereksiz midir?
(t5'te z4, cobra, lms ultra, lms orana gore)
biraz moral bozayım o zaman :D garajın fotolarını atmamalıyım diye düşünüyorum :D
http://desmond.imageshack.us/Himg28/...ng&res=landing
http://desmond.imageshack.us/Himg688...ng&res=landing
t2 diye gittim mal gibi 2. araba t1 aldım davar gibi kaldım :hehe:
Oyun tamamen bitti o son audiyide aldım ;( ee bu kadar mı
Bahsi geçen miktardaki altınları nasıl kazanıyorsunuz emenike :D
r8 alabilecek kadar yani. :eek:
ben bu zamanı ileri alma olayını biraz fazla abarttım sanırım saati tarihi ileri alıyorum benzin vermiyor artık beklediğim zaman kendide doldurmuyor benzini neyapıcam şimdi:D
altın hilesi nedir ya :D
an itibariyle bitirmiş bulunuyorum :) bu tarz başka oyun varmı :D
Pagani geldi :D
Geldi geldiii!!! Huayra...
Ama yeni Tier yok?
Yeni güncelleme ile multiplayer seçeneği geldi oyuna.
yeni yol geldi tier5 kullanıcılarına deniz manzaralı :D ama başka yenilik yok sanırım multiplayer ve yol sadece
cobra gırtlak dolu herkesi geçtim yine bir tat alamadım :D
multiplayer oynayan yokmu
benzın olayı duzeldıı ılerı atmayaa gerek yok :D
multi de, % 10 lik dilime kadar geldim. multi yi bıraktım. görevleri bitiriyorum. onlara sardım şimdi.
multi player meydan okumak isteyen olursa
DA 5124 ekleyebilirsiniz.
1/4 mile best time 7,557 multide modda ayar nos lastik alınarak yapıldı.
hareket gelsin konuya bıraktımı herkes oynamayı.