alakası yok =)
Printable View
Cobra jet garajda nihayet...
Yanina bir de r8 Lm ekledik...
:):):):)
Multı player oynama ımkanı olmuyor mu ?
daha dun basladım oyuna bir baktım konusu bile acılmıs daha 1. bolumdeyim focus st var 278 hp oldu :=))
arkadaşlar önceden yazan kimse oldumu bilmiyorum ama saatini genel ayarlardan benzininiz bittikçe 1 er saat ileri alın benzin sorununuz olmaz beklemeden bedava benzininiz dolar :D
yaşasın benzin için hile varmış...:D
yazmadan önce bi iki satır okuyaydınız iyiydi :)
Sizin yüzünüzden oyunu yükledim, başta herşey iyidi, taa ki bir gece oyunun bildirim göndermesine kadar. Tamam hıyarlık bende, bildirim zamazingolarını kapatmamışım, ama nereden bileyim birader gecenin bir vakti, haydi kalk gel yakıtı fulledik diye mesaj atacağını. Hasstir dedim, gecenin bir vakti kalktım bildirim merkezini açıp csr racing'le ne var ne yok kapadım, Tam uykuya dalacakken bu denyo yine aynı mesajı gönderdi, eee ama yeter sıkarsın diyerek komple sildim oyunu. :D:D:D
Csr ve nitro racing drag denen zamazingo guzel
Bi onu bi onu oynuyorum
Hatun aypedi gecirecek kafama yakinda
:):):):):)
T2 icin hangisini almaliyim?
m1 - camaro ss - mustang gt
%50 indirimle m1 i aldim 30.000'e. Ancak modifiyeye girmeden sorayim dedim. Baska bir arac almami onerirseniz alabilirim bir 20.000 daha toplayarak.
neden hep parayı upgrade için harcayınca %50 indirimle araba sunuyor :)))
Güncelleme geldi, sevindik yeni bölümler açılmıştır diye
Ama Malesef:confused:
hatta benzin hilesinin önüne geçmişler :D
Soyle bir guide buldum.
Aracin standart beygir/agirlik oranina gore altin gumus bronz olarak renklendirmis
Cars - CSR Racing Wiki Guide & Walkthrough - IGN
T2 icin M1 ile devam edecegim. T2 icin en iyi deger Mustang'te gozukuyor ama %50'ye M1 almis bulundum zaten.
Update geldi 2 gun once,oyunu bitirenlere duyurulur...
Buarada 24 arabam oldu ve tum Tier leri dibibe kadar bitirdim bu sayede ;)
şu oyun bi androide gelemedi ya la hala drag racingle sürünüyorum