buglar fixlenmiş :D
Printable View
buglar fixlenmiş :D
t3 e geçtim m3 almayı düşünüyorum daha makul araç önerisi olan var mı ?
oyunu tam olarak 3 kez bıtırdım 50.lwl e kadar geldım t3 de mustang boss 302 alsan daha ıyı m3 o kadar gıtmıyor.en güzel t5 de z4 GT3 , audi r8 LMS ve tabii cobra jet :D
simdi tekrar sildim yeniden oynuyorum t5 de cobra aldım vitesler inanılmaz :) son yuklemelerı yapıyorum
güncelleme geldi yapan varmı ??
TIER 5 deki tüm araçlar dolu şekilde duruyor oyunda...
Gece 500 altın almak için Bir yaruş yapıp Tarihi 4 gün ileri aldım 114 defa...
2 saatten fazla sürdü şarj isyan etti 155altın oldu, 3.5milyon dolarla 2013 bitti...
Sabredip 500 altını bulup R8 LMS Ultra CSR alıp direk maximum doldurup derecelere bakıcam...
1/4mil: 9.942 Mustang Cobra Jet
1/2mil: 12.232 BMW Z4 GT3
Mevcut derecelerim..
R8 LMS Ultra CSR ile derece yapan arkadaş var mı merak ediyorum dereceleri???
Aslında yanlış yapmış oyunu üretenler.
Bir noktadan sonra ücretle alınıyor benzin ve altın.
Parayı basıp hepsini alsan bir anda arabaların hepsini alıp doldursan bir daha oynamazsın ki oyunu, devamlılığı kalmaz oyunun. parayı basıp 1 günde her arabayı doldurup sıkılacağım bir oyunu neredeyse 1 aydan uzun süredir oynuyorum...
Herseyi duzgun yaptim,hile sifir...
2 hafta once bitirdim,simdi tum tierlerin marka bolumlerinide bitirdim,31 adet aracim oldu bu yuzden...
Bmw Z4: 7,97 sec...
Sıfır Hile derken, R8 LMS Ultra CSR 1000 altın değerinde, arada teklifle 500 altına iniyor indirimle, altını almak için ücret mi ödediniz? 59.leveldeyim, 59 altın oradan geliyor, diğer türlü yanılmıosam 3 günde bir altın ödeniyor, başka hiç bir arabaya hiçbir altın ödenmeden 500 altının birikmesini beklemek için uzun zaman gerekiyor :)
Parası neyse ödeyip alsaydım o arabayı, oyun benim için tamamen bitecekti, kaldı ki şu an yaptığım da hile değil bence, sonuçta oyunu indirirken bir sözleşme imzalamıosun, oyun zaman zaman geçtikçe benzin ve altın olanağı sağlıyor. Gerekli zamanı olması gereken zaman geçene kadar beklesem zaten bıkarım o zaman da :)
Kendimi avuturyorum böyle :D
Bu arada En hızlı 1/4mile aracı Mustang Cobra jet Tier 5ler arasında... R8 LMS Ultra CSR dışında tüm araçları aldım, beni oyuna bağlayan Bu arabayı alabilme ihtimali ve onu alabilmek için gerçekten çok uğraşmam gerekmesi :)
konuyu yenı gordum bende bitirdim la oyunu ipad te oynuyom :D sıfır hile r8 bendede var 500 altın neymiş ya :) en hızlı aracımda mustang cobra jet
r8 lms alan oldumuu ?
Yahu altınları dağıttıkları yer varsa ben de bileyim, beynim döndü kısır döngüden...
Challenge'a gir 24k yarışı kazan
ana menu
Ayarlara tıkla
tarihi 4 gün ileri al
ana menü
CSR tıkla
Bir altın kazan
ana menu
Ayarlara tıkla
tarihi 4 gün ileri al
ana menü
ana menu
Ayarlara tıkla
tarihi 4 gün ileri al
ana menü
CSR tıkla
Bir altın kazan...
:D
Bu arada tarihi ileri alınca iMessage özelliği devredışı kalıyor iPhonelar da, bir zaman baya bi üzüldüm telefon bozuldu diye, aynı sorunu yaşarsanız tarihi otomatik güncellemeye aldıktan sonra Mesajlara girip tekrar aktive etmeniz lazım :)
aga zaten tarıhıı ılerı ala ala oynadık oyunu :D su an 6 altınım var benım amacım 400 m rekorunu kırmak :) 7.864 dahada altınna ınemedım r8 lms yukleyıp kac sn olucak onu merak edıyorum :)
Ben tier5 teamleader'i bitirene kadar "0" hile. Z4 gt3 aldim,milleti gectikten sonra,diger markalari bitirmek icin tarihi ileri almaya basladim. R8 in lms sini aldim ama o 500 altini almadim,zaten daily race de surekli 3 kez yarisiyorum,gerek yok ;)