yaaa oo oyun nası bağamlılık bı oyun oleee arkadastan oynuyom bendee yalwarıyoo telı wer dıyeee alıp kacıyorum resmen cok basarılı bı oyunn tawsıye ederım![]()
Murat abi,sanal'a da el attı artık
![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
677 ile bitirdim,yani guc cok sinirli,zaten ceyrek boy ile bitirdim o sapik suratli adami!
Bugun plajda ust uste tokat yiyince,altinlarimi benzin almaya harcayip para yaptim biraz,nitro-lastik ve intake stage 4simdi Stage 5 deyim ama 30 dak bekliyecegim yine...
Sanirim Dragstar event olucak ve bu oyunun kurucusu oyunu bitirenleri pilot olarak aliyor. Sanirim update de onun takiminda yarisicagiz...
Murat,sagol resim icin![]()
yaw niye bekliosunuz, benzin bitince cikin oyundan cihazin tarihini bir ay ileri al. oyuna gir benzin full. bi tanede bonus altin verio. cik oyundan tarihi geri al oyuna gir devam et.
Kelalper
Alper,bunu 10 gun once soylesene kardesimsabir tasina dondum oyundan mesaj gelicek diye...
En azindan eglencelik oldu
Benim gibi teknoloji ozurlu akil edemez di...
Bakalim ne gelicek update de,kesin para istiyecek 3-5 dolar...
mustang cobra
1/4mile 7,91 s
1/2mile 12,1 s
daha da düşer bir kaç denemeye,
online nasıl oynıycaz ?
Grow up! this is just a car
onlıne yok ama bıraz hızlanman lazım combooobu arada bir bug var oyunda...t5 de ladder yarıslarında sondakı adamı bılerek gecmeyın yaklasık her gecıldıgınızıe 30k para verıyor baska hıcbı yerde yok boyle bır para...ama gecmeyın...perfect kalkıs yapın sadece o 7k dolar bır ıkı vıtes atın bırakın...gelsın paralar....
youtube da bi sürü videolar var sınırsız para ve altın hileleri için. eleman satın alacagı arabanın bilgilerini degiştiriyor. 24000 olan araç fiyatını -99999999 yapıyor. alacagı parcayı da altın karşılıgı olanı -99999999 yapıyor. sonra o parçaları alınca bu kadar para ve altın geliyor. elemanın yaptıklarının aynısını yaptım. ama girdigi bir sayfa var oraya giremedim bir türlü. açmıyor benim pc. word veya not belgesi olarak açılıyor ama bu sefer de oyun kitleniyor.
bunu bi çözecek arkadaş çıkar mı acaba ?
Tier leri bitirdim,oradaki marka yarislarinida bitirmek icin bir suru araba aldim hatta kolleksiyoner lock acildi. Artik bos bos regulatipn oynuyorum
Hilesiz,parmagimin hakkiyla
Z4 7,9 un altina inmiyor,Cobra jet 7,8. Audiyi yuklemedim
Buarada Level kac sızlerde?
Ben ılerlettım sankı bıraz, Buarada hıc para yada altın almadım yada herhangı tarıh numarası yapmadım
Level 54....
abı level 63 oyun bıttıı zaten audiyı almaya calısıyorum su an 2 altınım var 500 altın yapacam
altın kazanmak ıcın tarıhınızı 1 ay ılerıye alın her ay 1 altın gelıyor benzın ıcınde saatınızı 2 saat ılerıye alın benzın full![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Ben tarıh yada baska trick yapmadan,koca yolu bekler gıbı benzın beklıyerek yaptım
Audıyı aldım ama yuklıyecek para kalmadı...
çok uzun sure once bitirdim hala güncelleme bekliyorum şuan level 64 um
arada girip günlük yarışları yapıyorum![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
pfff acayip merak ediyorum şu oyunu yahu,android'de ki Drag Racing oyunu gibi bişey mi ?
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)