steam k.adım : ffevv ekleyın olnine oynayalım ya sardım baya bu oyuna
az önce roterdam daydım köprü trafiği gibi trafik vardı yemin ediyorum.feci kastı oyun benim bilgisayardan mı yoksa serverlardan mı ki?
Bilgi için teşekkür ederim yakında grup dağılmazsa başlarım online seferlere o zaman
Volvoyla 200 k dan fazla yaptım feci tecübe edindim lastik %10 dan fazla aşındıysa kayıp takla atar bir diyer neden taşıdığınız yükler araba tırı veya kısa dorse konteynırsa yine takla atıyo adeta taklacı güvercine dönüyobirde lastik sayınız nedir lastik sayınızı artırırsanız yani şaseyi takla atma sorununuz kalkar birde tabi bazı virajlarda dönemiyo devrilebiliyo scania yı da bir deneyin performanstan alta kalmıyo oyundaki hız rekorumu onla kırdım volvoyla kıramadım
![]()
oyunu güncel sürüm yapmak için steamde sol tarafta oyunun üstüne sag tıklayıp özellikler diyoruz
özelliklere girikten sonra betalardan 1.12.1 sürümünü seçiyoruz
Cvk Rs
torrent url:
Test Edildi Çalışıyor![]()
Evet doğru belkide sıfırın bir değeri yoktur ama sıfırın kaybedecek bir şeyide yoktur
Bob Marley
Merhaba oyunu ilk çıktığından beri oynuyorum ve bir sürü sorunla karşılaştım ve son olarak şimdi oyuna girdiğimde ismimle devam ettiğim zaman hatalı kayıt diyip devam etirmiyo beni oyuna gece gündüz çalıştım oyunda beli bir seviyeye geldim şuan silip baştan başlamakta istemiyorum bu sorunla karşılaşan varmı nasıl aşabilirim kaydı sildim yine de devam etirmiyo beni ismimle oyuna cevap veririseniz çok sevinirim hep aynı seviyeye geldiğim de bir sorunla karşılaştım ilk çıktığı zaman bu sefer bitirmek istiyorum artık![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)