Aynen abi bi ara ekşınlı bir indirim oldu ama şimdi steamda yanlış bilmiyorsam 39 lira ets 2 tabi yanlış bilmiyorsam
Printable View
Düşse alıcam. Bu online olayı nasıl oluyor kendi save yaptığımız yerden devam mı ediyoruz?
oyunu alalı 1 ay oldu bendeki paket normalde 64 tl idi %50+%50 indirimle 16 tl ye aldım.cahilliğime geldi iskandinav paketini almadım indirime düşünce ilk işim onu almak şiddetle tavsiye ederim.online da herkes troll vs oluyor sana çarpıyorlar kendi tırını alma diyolardı ama oynamaya başladığım andan itibaren bilerek çarpan olmadı.Aksine çoğunluk kurallara uygun davranıyor.Ayrıca para derdim olmasın diyorsanız çareleri tabiki var :D tavsiyem orjinal olmayan ets2 profilinizi orjinal ets2 ye atın garajlarınız ve paranız online a geçer.
Resmi iç aksesuar dlc'si yayınlandı... Şu an 9 lira ve konsol süslerinden tavan danteline kadar herşey var , haberiniz olsun... :)
Alalı çok uzun zaman olmuştuda daha dün ilk kez açtım,bütün şehirler aynı yahu,olmadı bu...
ben hala alamadım bu online paketi... o kadarda oynuyorum oyunda 170 bin km yol yapmışım :D online'ı çok zevklidir eminim
Steamda şuan 7.5 tl yanlış hatırlamıyorsam.bence bu Fırsatı kaçırmayın hemde online takılırız :)
Torrentten indirsek online oynatmaz değil mi ?
Online versiyonu için tüm dlcleri filan da mı satın almak gerekiyor? Bir de server gibi bir mantık mı?