O degilde ben 12. Leveldeyim en guclu tir benimki sanirim volvo 700 hp tir satin alim dedim bak en iyisi benimkiymis zaten![]()
O degilde ben 12. Leveldeyim en guclu tir benimki sanirim volvo 700 hp tir satin alim dedim bak en iyisi benimkiymis zaten![]()
Volvo basık araç olduğundan çok hoşuma gidiyor 540 volvoyla baya bi yol yaptım ama çok yakaraz yaksın diyosanız DAF alın
![]()
valla ben hafif yük ile 160 gördüm volvoda şuan 700 hp iken düzde gidiyor lanetbide 6 teker oldu tutuşu iyi savrulmuyor kolayca
Volvo çok iyi dir ama birde dönebilse daha iyi olucak kaç tane Volvo kullandım hepsi kafa kafaya çarpışmaktan pert oldu dönmüyor şuhan sciana kullanıyorum mutlu bir birlikteliğimiz var ama buda 730 hp yanlış hatırlamıyorsam ama çok hantal Volvo daha seridi takla atmamak içinde 6 tekermi ne vardı onu alın hiç takla atmıyosunuz Mercedes virajlarda çok savruluyo tavsiye etmemoyunda almadığım kamyon yok şuhan 20 kamyon 20 şöförüm 11 garajım mevcut daha kamyon alımlarım devam edicek sanırım bu gece 50 tane olur hepsi alın teri
![]()
beyler crack yokmu modemden lam kablosunu sökük oynamaktan bıktım![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Euro Truck Simulator 2 | Download
sitesinden torrentle indir çabuk iner![]()
tam attım dedim lan save dosyası giderse dedim gitmemiş rahatça atın![]()
inşallah ileride update attıgımızda sorun çıkmaz.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)