şimdi sitesinden çekiyorum
muhtemel 1.4.12 gelicek heralde
cra*k atabilirmisiniz pm ile rica etsem.
şimdi sitesinden çekiyorum
muhtemel 1.4.12 gelicek heralde
cra*k atabilirmisiniz pm ile rica etsem.
- K -
________
Dr.Ecu
3 tane söförüm var adamlar okadar iş yapıyor ama getirdikleri para yaptığı işe göre çok az tüm para söför maaşları,yakıt ve bakıma gidiyor,bu böyle nekadar sürecek tırlar boşa çalışıyor neredeysebirde bu garaj verimliliğini nasıl arttırabiliriz ?
Şöförler seviye atladıkça yükselir birde hepsini uzun yollara verin zamanla uzun yol becerisini takip edin sonlanınca değerli yüklere falan verebilirsiniz zaten yeteri kadar seviye atladıkça paraları çoğlıyo şuhan iki şöförüm 10 biner lira getiriyo sadece garaj verimliliği şöförlerin para kazanmasıyla çoğalıcak ama garajı 5 araba alıcak şekilde büyütün eğer 5 se büyüklük 2 araba daha alın garaj verimliliği daha kolay çoğalır ama bir işe yaramıyo dert etmeyin bence![]()
700 hp volvoyla 16 ton yük vardı 164 ü gördümbu arada bi harfiyat spec yapalım dedik başımıza dert aldık devrilmeye müsait bi yük bi daha töbe
![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
beyler 1.4.12 patch crack link atarmısınz..
1.1.1 miş oynadığım versiyonbunun üzerine direk yükleniyormu 1.4.12 ?
Anıl Atabey
Nazar mı değdi noldu, oyunum 0 lanmış. Nasıl olur çözebilmiş değilim. En son xenon yamam vardı onu kaldırdım ondan sonra biraz oynadım kapadım tekrar girdiğimde hesap adım gözüküyor ama oyuna yeniden başlatıyor. Gitti emekler.Yedeğim var ama soğudum yeniden oynarım.
savenin yedeğini nasıl alıyoruz beyler? pek bilgim yok bu konuda....
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)