Gecenin kapanışı
Foto çekmek için dizilirken karşıdan geldi o ters duran araç. Biraz beklettik elemanı
Beyler bu oyunu full sürümünü nereden indirip kurabilirim. Ağır vasıta satışında çalışıyorum günüm hep bu makinaların içinde ve çevresinde geçiyor. Bu yüzden oyun çok çekici geliyor bana. Bilen yardımcı olsunda kurayım bende katılayım uzun konvoylara.
*On3r*
Ben steam üzerinden satın almıştım.
http://store.steampowered.com/app/227300/
Fiyatı korsanından daha ucuz.![]()
Şimdi eve Sim kuruyorum 3 ekranlı güzel birşey. Fanatec direksiyon falanda aldım. Ekip Lojistik diye youtube de kanal var onu izliyorum çok eğlenceli geziyor adamlar izlemenizi tavsiye ederim. Bu oyuna ve yeni çıkacak American Truck Simulator oynuna fena halde saracağım planlarım bu yönde![]()
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Bu pakette Bus Simulator vs gibi 2-3 farklı oyun da var. Bir de ek olarak 3-5 liralık yaklaşık 20 tane farklı boya DLCsi veriyor. Delux değil de bi paket daha vardı, onu almak daha mantıklı.
Bu arada ben İskandinavya paketini aldım geçen hafta ekstra olarak, iyi ki almışım bayağı bi kargo çeşidi ve yeni şehirler geldi.
Bu oyun ile ilgili çıkmış bütün dlc'leri içeriyor sanırım. Bence onu almanıza gerek yok. Ben en son East + North Expansions satın aldım ve memnunum. Ağır kargo paketini merak ediyorum onu alıcam.![]()
tamamdır bu akşam eve gidince direk oyunu indirip yılbaşına direksiyonda giriyorum. Sabahlar olmasın. Kurulum la alakalı takılırsam tekrar yardım isterim sizden.
*On3r*
haftasonu beni de katın aranıza
ama direksiyonla oynuyorum daha alışamadım, virajlarda falan çok değişik şeyler yapabiliyorum![]()
![]()
Sadece oyunu almak ta kesmiyor işte.
Yeni başlayacaksanız, beğenmeme ihtimaline karşı fazla ilave almamanızı tavsiye ederim.
Geçen hafta "scandinavia" almıştım. Şimdi gözüm Cabin accsesories de.
4
Anlasilan TechTurkey Lojistik birimini kuracağız yakında
Alınacak dlcler bence skandinavya ve north east haritaları.
Direksiyon ile oynayacaklar oyuna x2 hakim olup daha fazla zevk alacaktır eminim
Online oynamak icin sadece ets2 oyununu indirmeniz yeterli. Daha sonra google ets2 mp yazıp çıkan ilk resmi sayfaya steam hesabınız ile giriş yapıp alpha sürümünü indirmenız gerekiyor.
Takılan olursa teamwiew ip adresni versin yardımcı oluruz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)