Benim görüşüm, eski knight hiçbir zaman tekrar var olamayacak, sabahladığım o günleri de hiç unutamam :), hatta ara ara mevcut fotoğraflara bakıp özlem gideriyorum ;)
Printable View
Bir zamanlar hayatimin icine eden oyundur kendisi. 7 sene oynadim. Elime ne gecti ? Hicbisey. Ama guzel zamanlardi ozlemiyor degilim :D tabi simdi knight knightliktan cikmis. Baslanmaz artik. Yapraklar durunca oyuna girerdi. Arkadan calan jenerik zaten beni bitirirdi. Ah bee guzeldi guzel :D
Özlemeyin boşuna boşverin :D :D Benim çarlarım hala duruyor giriyorum bazen ama hiçbişey eskisi gibi değil...
o konuda ben de hem fikirim yeni çıkanı denedim ama saçma geldi :D herkes aynı lvlda item olayını dahi bilmiyor millet zaten questle kasılıyor onu hiç sevmedim o apostlelarda sabahtan akşama kadar dönmenin muhabbetin keyfi nerede peh. hele ki cz troll slotlarını yardırmak bambaşkaydı. baskına gelenleri kesmek falan peh :D
pkdan aldığım keyfi şu zamana kadar ne wow ne başka bir oyun hiç biri vermedi veremez de :D
Benim ss lerin alayı gitti :(
hey gidi günler ilk zamanlarda premium yokken tahttan kaldırana kadar ne uğraşırdık :D tam kalkardı dc verirdi ne söverdim :D
sürekli çat çat çat çat enter a basınca dc vermeden girerdik zamanında ellerimiz kopardı be. Ah parasızlık :D.
Oooo tahtlı zamanlar çok güzeldi o zamanlar ya sonra oyun iyice bozuldu.Ama ara ara özlemiyor değilim.Geçenlerde girdim hiç ama hiç tadı kalmamış.Trade yapmak için bile premium istiyor,52levelden direk 73levele atlıyorsun bir görevle mi parayla mı ne çok saçmalamışlar
tabiki eskisi gibi değil. fakat eski ko yu bulabileceğiniz sw lar var..tamamen ko nun ilk hali
bende lisedeyken çok oynadım ve hic bir oyun yerini dolduramadı :) şimdi archage bakıyorum arasıra fakat tat vermiyor. geeçen senelerde KO nun eski halini özledim ve şu 2 sw buldum netten arayabilrsiniz..
1 yourko. - bu keyifli sw çok kalabalık, ama sw açılıyor 3ay 4 ay patlama yapıyor, sonra ömrü tükeniyor. fakat 3 - 4 ay gerçekten ko nun ilk hali. mage pt ler vs. son lwl 70 ve item - lwl kasmak orj. gibi zor..eğer para kasmayı becerirseniz satabilrsiniz ticaret i haraketli..para veren çok. ben satttm bu 2 sw da ufak miktarlar.
2 oldschool ko - bu yeni morodon patchi attı galiba.son halini bilmioyorum.yani en eski hali değil.bir yenisi. bu oyun tükenmiyor fakat öteki kadar canlanmıyorda..yanı belli bi seviyede ama aynı kalitede ilerliyor. yabancı oyuncu daha fazla...özellikle peru lular :D amerikalı bile var
bu 2sini bir deneyin en azından eski gunleri yad edmek adına indirin 2 gun takılın derim:D 700 800mb indirirsiniz isimlerini verdim
ilk başlarda öyleydi e öğrencilik işte sonra biraz para harcayınca oyundaki değişim efsane oldu :D çevre ona göre zaten dupe olayı yardırma ötesi oldu :D ne editler geldi geçti ah ah cidden öyle bir oyunu tekrar göremeyiz
kıymetini bil iyi sakla :)
Ben de 2 yıl önce bir defa girmiştim çok garip geldi hala bizim zamanımızda olan nickleri kullanıyorlar ne isim yapmışız dedim clan isimleri olsun nickler olsun :) hatta yok artık diye bazı denk gelen tanıdık isimlere pm attım tabi kendisi değildi :)
Ben 2003 yılında başlamıştım yanlış hatırlamıyorsam bir kaç server vardı ben de xigenonda oynuyordum lvl kasmanın en zor olduğu zaman bir kaç 70 vardı sayılıydılar :)
ya bu pvp realmler iyi güzel ama kapanmayacağının garantisi yok hani kapanmasa eyvallah oynanır. yardır full yap karakteri hop oyun gitsin :) full item olanlarda ise keyif olmaz şahsen ben warrior ile gidip magelere tek çakmak asaslara 2 çakmak falan isterim :D öyle uzun uzun adam mı kesilir :D
Pvp lerde oynanmıyor maalesef, o patchlerde hile yapma/kullanma olasılığı çok daha fazla olduğu için de pk lar pek verimli olmuyor :))
Knight Online Müziği - SoundTrack - Offical Music of Knight Online - YouTube
Arada sırada girer bi sigara yaparım şu soundtrack eşliginde.
Buyrun sizde yakın
Hayatımı çalan oyun :(((((
Cypherda kral olduğum zamandan bi video beni rezil etmeye çalışmışlardı ama bilmiyorlardı ki karakterin başında ben yoktum :D Cafe'de çocuklar oynuyordu.
Beni rezil ettikleri video yu da aşağıya ekledim.Senelerden 2006 Yer Çanakkale :D
iKissYouDie
https://www.youtube.com/watch?v=0UC5F00V1Sc
ben şu yeni çıkan kingdom online ı kurdum 19 unda açılıyormuş onu bekliyorum
Ben şuan oynuyorum zor bir PVP'de isteyen arkadaşlara atarım bilgileri :) ilk çıktığı günden beri bırakamadım malesef
ben giremiyorum hata veriyo internetten baktım daha açılmadı 19 unda açılcak dediler uğraşmadım bende acaba bendemı sıkıntı var
ben kingdom online ı oynadım herkes eşit gibi olacak o oyunda sanırım o yüzden istemedim :D 8 9 lvl falanım :D abi knight ın olayı skill in olmamasıdır az skill olacak :D