Yaklaşık 6 Sene boyunca oynadığım çok keyif aldığım çok güzel arkadaşlar edindiğim çok güzel şeyler tattığım mükemmel bir oyun ama bu oyun gerçekten insanı hayatttan kopartıyor şöyle usko oynarken yaz tatili zamanı yaklaşık 3 ay boyunca evden çıkmamıştım komşular evdekilere sizin oğlan bi yere mi gitti diye sormuşluğu vardır :D Bu oyunda en iyi yaptığım şey pazarcılıktı bütün gün pazar gezer yanlış fiyata koyulan itemleri alıp satardım deli paralar kazanmıştım çok sağlam çarlarım oldu.En çok gırakonda ve akarada oynadım.Knight ta bana en çok zevk veren olay 45 lvl bdv siydi diezde oynuyordum o zamanlar :) Knightta unutmayacağım exp kasarken 4 5tane seri slot vardır biri karusların skeleton slotu,grell slotu,humanlardada ape ve yine grell slotudur. grellde 83 lwl okçu kasmışlığım var (koxpla :) ), bide item basarkenki heyecanı başka hiç birşeyde yaşamazdım :D koxp çıktığında tadında bıraktım ama o eski knight asla geri gelmiceğini hepimiz biliyoruz elimde bir çok ss var yakın zamanda paylaşırım hasret gideririz :)