Garip olacak simdi bilmiyorum ama Epicurus benim charim :) biliyo muydun ben oldugumu yoksa oyle denk geldi de mi soyledin hocam?
Printable View
İnan sen olduğunu bilmiyordum ama x kişinin bu char benimdi diye bi mesajını anımsıyordum bu nedenle de yazma gereği duymuştum ama şu an senin mesajının altına tamamen tesadüfi oldu :). Zamanında bütün videolarını izlemiştim, eğer sakladığın screenler varsa koyabilirsen bakmak isterim :)
Bende oynarım :)
1FreeStyle1 - Xigenon Ardream - Asas
Çok güzel günlerdi ya
K4M3N Xigenon. NeverMore clanindaydik o zaman vay arkadas.
arkadaşlar listeye isimlerimizi ekleyelim ona göre net ücreti bölüşeceğiz. zaten kişi başına düşen miktar çok komik olacak :)
1- Semih KURTULMUŞ (Draniela)
2- Mol3v
3- Samet Ozeren (+30kişi )
4-
Valla sunucu ve pvp kurulum işinden anlarım.Zamanında hatta Samet Özeren ile kendi serverimde bi vs falan atmışlığımız var.Fakat bilgi vermek adına birkaç noktaya değineyim.
Açılacak server'a ciddi yatırımlar olmaz ise öyle 100 kişi 200 kişi gibi online user sayısına ulaşılamaz.Bu sayılara ciddi reklamlar (ücret karşılığı) verilerek çıkılıyor diyebilirim.Velevki kendi aramızda iki party çıkaralım kapışalım her gece belli saattlerde diyorsanız o zaman dediğiniz gibi uygun fiyatlı bir sunucu kiralanıp oynanılabilir.Veya hali hazırda serverlarda party cıkarıp takılınabilir.
Yani demem o ki her ikisine de varım.
ah ulan ah tek tük ss ler var elimde onlara bakmak bile yetti :sorybom:
o zamanlardan 83 lvl asas ile olan vs item bakımından da baya öndeydi kendisi, daha sonraki vs i de o almıştı zaten :)
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...8c703d71679409
Bence forum adını kullanarak clan kurup, eşit pk serverlerin birinde akalım
2005-2009
TOSUN - Beramus
Nic0TiN - Manes
Selamlar olsun :)
TOSUN warriordu yanlış hatırlamıyorsam ve sağlam warriorlardandı
ahh ahh bir zamanlar ares diye bir server vardı orada oynardım bende :)
Bad_wizzar
BoLkar1st
susamuru
Nickleriyle o zaman oyun oyunda tabi :) 2010 da temelli bıraktım :)
Epicurus nerde fotolar :)
Var abi, Sparkling ve KingWasseL ile oynuyordum