yokmu başka oynayan canlansın bu bölüm anılarımız depreşsin![]()
Grakonda oynuyordum heralde tam hatirlamiyorum geçen sene merakından baya bir ugrastiktan sonra sifremi buldum girdim +8 uzun mizrakla hankuk muydu neydi +9 warriorum var benimde 69 lvl base .d Joker58 pmsi .
Beramus JogaBon1to. Knight oynayıp ta arkadaşı tarafından soyulmayan zaten knight oynamamistir
Ê ne dı şerde be şêre. - Kavgada olmayan aslan kesilir.
Beyler çalıştığım firma cash'lerini satıyor, bilginize.
https://www.perdigital.com/online-oy...um-cash-npoint
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Lise zamanında biz cs de istanbul turnuvasına katıldığımızda sıra arkadaşım KO da hesabını 7 bin liraya satmıştı. oyun oynamaktan beyni yanmıştı çocuğun. klavye hareketlerini istemsizce yapıyordu manyak![]()
Ronia online diye bi server buldum, gelen olursa birlikte oynarız
Ben 2002 2003 gibi başlamıştım herhalde. Gecemi gündüzüme kattım yıllarca![]()
Yıllardır wow oynarım ko gibi keyif veren bir oyun daha olmadı olamaz da. Bu arada pvp oynayacaktık ne oldu ?![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
http://roniaonline.com/
inceleyebilirsin eğer beğenirsen beklerim her türlü yardımda bulunabilirim
Bende oldschoolko da oynuyorum gayet zevkli bir sw gelen olursa mage veya melee team çok güzel olur.
eski charımı epeydir girmediğim için kapatılmış şimdi bilgileri attım maili ID Falan fakat ben ne zaman kayıt oldum onu bilmiyorum hatırladığım kadarıyla en son 2011de falan kayıt olmuştum bilgileri yolladım kayıt tarihi yanlış ise nasıl geri alabilirim aktif hale getirebilirim. 80lwl asasian var sonuçta full dizili
1299 un son zamanları başlamıştım 2011 de bıraktım hala pvp lere girerim 1453 fire drakeli pvp ler var cok güzel oyun müzikleri falan herşey eskisi gibi oynayan varsa güzel bi sw de pm atabilirim damlarım
SAPANCA AUTO CLUB
CRM PERFORMANCE
Tahttan adamı kaldırırken DC yemeyen knight oynamamıştır![]()
Premium yoktu o zamanlar oyuna girene kadar 15 dk geçiyordu hey allahım![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)