Umut, sana gelsin bu video
Siz Böyle Drift Atabilir misiniz? - ShiftDelete.Net
Şu lensi mi satarsam inş bende alıyorum xbox one forza 5 i online turnuva yaparız
Elleme Sekelesin...
İnsallah kardeşim alınca haber edersin bendede evde net yoktu hafta sonu gidicem d smart hd , sınırsız internet paketi yapcam online turnuvalar falan iyi olur.![]()
10 numara 5 yıldız kardeşim kaliteyi anlarsın zaten titreşimlere falan oyun esnasında önem veriyorsan hangi oyunu oynarsan o oyunun gidiş hattına göre titreşim veriyor zaten her zaman xbox kolları iyiydi bu ck daha iyi olmuş malzeme kalitesi falan
Forza 5 varken, ps4 müş gt 7-8-9-10 muş ....![]()
Bi kere tadını alan zaten bir daha bırakmaz forzayı.
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Bende eski ps ciyim kanka15 sene oynadık xbox aldım geçen sene forza 4 için sonra ps 'nin yüzüne bakmadım
alın oğlum cogalalim turnuvalar falan kıyak olur
Kardeşim dediğine aynen katılıyorum gt de önce bi araba seslerini duzeltsinler sonra kaileye alalım.![]()
xbox one da var kardeşim eski xbox360 kasalarda olmayacakmış çünkü xbox one ın jenerik oyunlarindan ryse son of rome gibi sadece son konsolda var
Bugün MediaMarkt'a gittim. 1 tane harddisk'i olmayan XboxOne+forza paketli vardı. 740TL fiyat verdi. Flash'ta takılabiliyor fln dedi eleman. Bu cihaza dışardan harddisk alsak ne kadar malolur? Bi de kamerası yok dedi. Kamera ne alaka Xbox'ta?
Xbox one in nasil harddiski yok onu anlamadim.Cikarilip takilabilir bir harddiske sahip degil 360 gibi.İcini acip mi sokmusler harddiski merak ettim valla.Usb takma olayina gelince oyunlarin boyutlari zaten 30 Gb a yakin ve tum oyunlari harddiske yuklemek zorundasin.1Tb lik usb lileri desteklemiyor diye biliyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)