31 ocakta Polonya'dan Türkiye'ye geliyorum.
Xbox için Logitech G920 1250 Lira'ya getirebilirim.
Xbox one 500 gb - Forza 6 ve Fifa 16 ; 1400 lira.
İsteyen varsa aklında olsun
-Fırat
İki nesil xbox kullandım yeni nesilde gelgitlerim oldu ve ps4 aldım bu hoş ortam içinde xbox one sahibi olayım bari kısa zamanda saygılar.
54 B 1573 GTİ
Bende dün adlım, yalnız bir sorum var. 3 aylık gold alamıyorum.
"Farklı bir ödeme yöntemi kullanın
Bunun için gereken yetkiyi elde edemedik. Farklı veya yeni bir ödeme yöntemi deneyin. Daha fazla sorunuz varsa, bankanızla iletişime geçin. "
gibi bir hata alıyorum, tanımlı kartım sanal kart, bakiyede var. hatta dün store dan Fallout 4 satın aldım 200 küsür liraya. ama gold üyelik alamıyorum. bilgisi olan var mı?
Düşünen olursa xbox one mi zamanım olupda kullanamadığımdan satıyorum, bukadar ekstraya bu fiyat çok zor.
http://www.techturkey.com/forum/off-...izon-gta5.html
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Hocam konsol üzerinden değil pc üzerinden deneyin almayı ayrıca Türkiye store da live hesaplı ancak oyunlar gereksiz pahalı us yada singapur store geçiş yapın %30 kar olacaktır her oyun için
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Murat fotolar için de teşekkürler, GTA5 büyük bir güncelleme geldi o yüzden son günlerde GTAda aktifiz. Forza gecelerine de devam ederiz yine.
Hallettiğine sevindim, bizi eklersen akşamları beraber oynarız.
Oyun almayı planlayanlar ayın 28 ine kadar indirim yapıldı. US marketinden daha uygun şekilde alabilirsiniz
Merhabalar, 8 yıllık xbox kullanıcısıyım 360'dan beri, en çok oynadığım oyunlardan biridir forza ve TT'de gelip konusunu bulmak aklımın ucundan bile geçmemişti ta ki bir arkadaşım hatırlatana kadarbir iki fotoğrafta ben bırakayım konuya o halde :
Bu arada GamerTag'im : TolgaKaramese
Hoşgeldin
Liste güncellendi. Yeni gelen arkadaşlar id versin ekleyelim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)