Milletin birbirini sopayla birbirini kovalaması an meselesi. Vay sen benim pokumanıma nasıl kıydın vs..
Milletin birbirini sopayla birbirini kovalaması an meselesi. Vay sen benim pokumanıma nasıl kıydın vs..
Arabayla 10-20 km ile gezince sıkıntı olmuyor , hem yumurta için faydalı hemde pokemonları yakalayabiliyorsunuz.
Evde veya ofiste sabit oynayıp pokemon bulamayanlar , itemsdan incence atıp 30 dk boyunca ortalama 5-7 arası pokemon yakalayabilir.
Pokestoplarda lure module görürseniz yine 30 dk boyunca 5-7 arası pokemonlar geliyor. Benim evimin yakınında 6-7 pokestop yanyana var. Dün gece aynı anda 5 tanesinde de lure module vardı , parkta 50 kişiye yakın pokemon oynuyordu1 günde 110 tane pokemon yakaladım , level 10 oldu
![]()
şimdi indirdim bakalım ne olacakböyle oyunların sayısı artmalı insanlar hareket etsin biraz
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Sezgin kanki hahah iş cıkısı bi ordan geçiyim ben en iyisi![]()
Ya o bu değilde şu yarasamsı Zubat nedir belam oldu başka pokemon yok sanki zırt pırt o çıkıyor
1881 - 193∞
Nintendo Ltd Grafi
Oyun değil ama hisseleri ilgimi çekti ne yükseliş yapmış be
Buldum buldum ya konum ayarları haste konum açıkmış geliştirici özelliklerde ondan yapıyormuş kapattım düzeltdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)