Bazen Yusufpaşa'dan Beyazıt'a kadar yürüyorum. Bir sürü pokestop bir sürü pokemon var.
Şuan poketop kalmadı seçici davranıyorum.![]()
![]()
Dün otobüste bir bayan oynuyordu ne olduğunu anlamadım sonradan çözdüm, en iyisi yürürken değil başkasının kullandığı araçla seyir halinde oynayın. Kız bir kaçtene birşeyler yakaladı.
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
Oyun türkiyede ne zaman resmi olacak fake GPs kullananları banlasalar yaa![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
[IMG]http://images.dailyhive.com/20160722110110/Screen-Shot-2016-07-22-at-10.59.45-**.png[/IMG]
Buradakiler yuzlerce kisi toplanip avlanmaya cikiyorlar. Insani yolda yurutmuyorlar yav, bu gavurlar da bi garip.
sonbisey.com dan indirirseniz güncelleme yapıyor.Güncel versiyonu bu sitedeki.Sabah arkadaşların açılmıyor du uygulamaları burdan güncelleyip devam ediyorlar şimdi.
Oyuna 2 hafta dayanabildim. Sonrasında sildim artık.
Hatta dün akşam telefonumdaki tüm oyunları sildim![]()
Güncellemeden sonra suyu çıktı oyunun. 22 Level'ım şu anda. Bi Pokemon almak için en az 10 top atmak gerekiyor. Millet 30-35 arası olmuş, ne ara oldu onu da çözemedim.
Yakındaki Pokemon özelliğini beceremedikleri için kaldırdılar. İnsanların yakında çıkan Pokemonları işaretlemesini sağlayan uygulamaları yasakladılar. Fake GPS kullananlar banlanacak dediler, yalnızca 6-12 saat arası süren Soft Ban ( oyuna girilebiliyor ancak pokemon yakalanmıyor ya da stoplardan poke topu alınamıyor.) attılar bir kere ama herkes kullanmaya devam ediyor.
Kısacası suyu çıktı oyunun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)