http://i.hizliresim.com/LQ5QGo.png
Ben z yi aldım bugün için kapattık tükkanı :):)
Printable View
http://i.hizliresim.com/LQ5QGo.png
Ben z yi aldım bugün için kapattık tükkanı :):)
Para bitti beyler. Batan esnafa yardım eli uzatın :D :D
Bende de para bitti yeniden basladim. Ismi nereden degistirice ?
Sorunsuzdur diye japon montaj corolla ları dizdim kapının önüne sanayide kanka olmadığım usta kalmadı.
Sıkıyo bi süre sonra hep aynı terane.Mesela milletin bize katakulli yapıp çaktığı arabaları bizde çakabilsek millete biraz daha zevkli olur.
Ben en çok öldürücü rolünü oynatıyor ona hasta oldum :):)
Miktir git diyor ya işte o çok güzel :):)
2 galeri batırdım 3 üncüde karın dibine vuruyorum bir ticari araç aldım o zarar ettircek galba
Yav adamlara bozuk araba satamıyoz, tamir ettirip veriyoz, galericiliğin mantığı kalmıyor o zaman.
Aldığımız arabaya fiyat belirlerken default olarak verilen değerin daha altını girince biz de bozuk arabayı satabiliyoruz sanırım. Az önce bana sanki öyle oldu ama emin değilim.
Edit: Daha düşük fiyata satınca olmuyormuş şimdi denedim, affola.
%50 kardan aşağı satmam aga :D araç başında pazarlık yaparız en fazla %5 o da :D
İflas ettim oyuna baştan başlayamıyorum iosta
çok sevdiğim araba alım satımı yapan bir abimin lafı vardır;"arabayı satarken değil alırken kazanırsın". bu felsefe ile oyunu oynuyorum ve arabayı alırken pazarlığın dibine vuruyorum sonra hemen ucuz tamir seçenekleri işim bitince %20 kar yapıştır gitsin oyunun hilesini buldum sanırım :)
o dedigin devamli olmuyor. para ayirmassan sacma sapan bi ariza cikartip iflas ettiriyor.
Hayırlı Pazarlar... DRS Motors :D :D R21 uyguna denk getirip tamir ederseniz %50 olarak bayagı kar ettiriyormuş :)
Cerit auto güvencesiyle anında kredi imkanı :D araçlarımız expertiz garantili olmakla beraber dosta gider araçlardır. Çaya bekleriz
Sabah sabah 10.000 aldım 2 arabadan :)
Valla enerjim bitmese süper olacak :):)
Ben koşmak istiyorum tutuyor oyun :)
Bi arabadan 2bin 3bine yakın kazandık durumu topladık tekrardan piyasadayız beyler. Rus arabası almıyorum artık :D