Ayarlar>tüm uygulamalar kısmından oyunu bulun ve veriyi sil diyin bütün ilerleme silinip baştan başlıyor :)
Printable View
Dededen çok severek aldığım, kullanacağım için bütün bakımlarını özenle yaptırdığım Fiat Bis'imi arkadaşımın yoğun ısrarıyla satmak zorunda kaldım. Satmasam döveceklerdi.
Arkadaş nasıl batıyosunuz walla anlamadım :) ben sinyal kolunu japonla tutturuyorum, trigeri kilotlu çorapla bağlıyorum hertürlü çakıyorum :) 80 satışta 73 başarı. 1-2 araç hariç ciddi zararımız yok şükür :)
Namazlı ağzımla söylüyorum arkadaşlar sattığım araçlardan çok para kazanmıyorum
Forumda android yazılımcısı yok mu ya :D
biz bu işin ithalatını ihracatını yeri geliyor imalatını yapıyoruz ama zararsız satamadım ben..illaki her hasarı onarıp satmamı istiyor ?
katılıyorum valla oynarken içim içimi yiyiyor kendi kendime konuşuyorum gönlüm istiyor ki pazarlık yaparken kurtarmıyor, sen bi elimi tut, hacı anamın üzerine yemin ederim 1 lira karım yok, boya-değişen? ustama gösteriyim, motor üfleme yapıyor, kafa kafaya verelim, takas düşünürmüsün gibi kelimelerle coşturayim ama mağlesef :D
Silmiştim yorumları okuyunca hırs yaptım piyasaya hızlı bir giriş yapmayı düşünüyorum :D
Konuya halen @MK8800 bekliyorum halen tam onun oyunu :D
newdatauto bizdendi dimi? Lider olmuş sıralamada. Türkler olarak biz bu işte çok iyiyiz galiba :)
Evet @yiğit-Y arkadaşımız. vote etmeyi unutmayalım :)
Türk versiyonu olsa anadol mu satacaz ? Aslında olsa çok güzel olur . Kötü durumda satsak itibarımız düşse falan.
Beyler sanki fazla kaptırdınız gibi hea?