Bilgileri verir misiniz geleyim hemen bende, hangi server vs vs...
Printable View
Bilgileri verir misiniz geleyim hemen bende, hangi server vs vs...
Nebula.web.tr gerekli herşey dosyalar kısmında ph 12 ocakta kapanıyor acele edin :D
ph uzatılcak diyorlar acele baslayın ne olur ne olmaz ben warlock kasmicaktim kasmaya başladım :D
Başlamayacaktım da, hadi neyse dedim yine. Ben yine crafter takılırım. Clan olursada gelirim.
Bir de; ortak bir Skype grup yapılsa?
Grup işlerinden anlayan biri yapsın biz dahil olalım :D guild kurmak için 9m civarı para lazım castle dahil..
carpenter kasan varsa bana captainship kasılması için hedef tahtası lazım yapabilirmi
Bende de SetUOFolder dosyazı "zipli" ve Setup var ama oyun yok, işten izin vermiyor nebula.web.tr ye bağlanmama, alternatif bir adres bilen veya bir yerlere upload edebilecek olan?
Arkadaşlar bırakın nebulayı felan Ana Sayfa 400 player felan var 1 senedirde açık bir göz atın bence gelicek olan varsa yardımcı olurum
valla herkes nebulada başladı. Runuo guzelde kımse kasmaz artık sıfırdan sanmıyorum
nebulanın link de bu
http://largedownloads.ea.com/pub/uo/setup-1.46.0.3.exe
Nebulada her ne kadar since 1999 yazsada 2002 den beri aktif fakat arada res atıyorlar işte :D
=) bu arada
mf gm anatomy gm tac gm poi heal 80 medi 30 gm mage 80 belki üstünü kasacam
ama warlock yapma planım var eva şart degil bence ama
7x yaparken archery gm yapmayı dusunuyorum
Yasiyormusunuz ultimacilar
benım sınavım var ondan gırmıyorum gırersem yalan olurum
Ben 150kill yaptım 1 haftadan fazladır oynamıyorum sınavlar bitti tatildeyim :D
Sagmısızını oynuyormusunuz
Ph tekrar aktif nebulada
ayrica uo kings serveri acilacak
Nebulada mi herkes?
Ben okul yüzünden uzun süredir girmiyorum, CS atıyoruz geceleri 1 2 saat forumca yetiyor :D
DOT tekrar açıldı, oynamak isteyenler varmı?
itemler duruyor mu yoksa sıfırdan mı?
hatırlamıyorumki yav şifre neyn. alabiliyor muyuz geri ?
Sıfırdan açıldı ya keşke itemler dursa :)
Valla itemin boku cikmisti aramizda unicornla action yapan arkadas vardi isim vermiyorum :D
Iyi olmus sifirlanmasi ama ciddiye alip kasilmaz o serverda, sebepsiz yere kapatan adam yarin obur gun yine kapatir..
Aklima gelmisken, nebula nin online sayisi nedir su siralar. Bir tanesine baslayacagim iclerinden..
haha bende format atabilsem halledicem.
Bu arada kim action atıyordu unicornla ? hiç sevmem hahaha
alla alla halen tanıyamadım haha bu kişinin craft charı guildi fln varmıydı hahah :D
Bas harfi mertcan ahahaha
Selam , var mı Aktif Ultima oynayan.. Worldofsosaria da oynuyorum :)
Kalabalik server varsa ben gelirim. Uzun zamandir bakiyorum yurt disi serverlarina falan ama hep bos.
World of Sosaria | Ultima Online AoS Shard / Yaklaşık 400 online var . Server kapandı sıfırlandı tekrar açıldı , kasıyorum burada :)
Bu iyi oldu tesekkurler, bakayim hemen
Account aciliyor, karakter yaratiyorum fakat haritaya gecis yaparken creating character kisminda takiliyor.
Neden yapar acaba?
K bakma bakmayı unutmuşum. Razor kullanıyor musun ? Razor kullanıyorsan , Dosyadan uo nun olduğu dosyayı seçip öyle girmeyi dener misin ? Giremez isen yardımcı olacağım tekrar
canlandı mı tekrar ultima hayatı :) başlıyo muyuz ?
Valla ben account actim oyuna girdim yigit, daha oynamaya firsat bulamadim
Gelirim dersen bende girerim daha sik
Daha önce hangi serverlarda oynadınız ? Gelirseniz beklerim :)