Anthology, Dizel bunları tanıyosan kesin karşılaşmısız demekki :) gece 3leri 4leri bekleyip champ basmalar pvp turnuvları ilk artifact cıkıcagı zaman doomda sabahlamıştık pehh :)
Printable View
üye oldum destruction a uo yu kuruyorum su an pc ye
dot a üye oldum salı gunu baslarım oynamaya
Dou beni de çağırmıştı da gelemedim.. Daha sonra arkadaş bak ne buldum diye geldi PCye UO High Seas kurdu geçen gün. OSi yani Offical serverda account almıs bana. Başlıyoruz itiraz yok diye zorla çekti beni de. Sadece şunu söyleyeceğim; keşke 15 yıl önce OSi de başlasaymışım.
Serverın popülasyon 500+ ; oynayanların büyük çoğunluğu 10-15 yıllık playerlar. Hayatımda görmediğim görevler,questler,itemler,action... herkese tavsiye ederim =)
Bir de Enchanted Client diye birşey getirmişler. 3D olmuş oyun biraz. Target sistemi değişmiş. Grafikler güzelleşmiş..
http://www.blogcdn.com/massively.joy...uo-rb-1030.jpg
Arkadaşlar sitenin çoğu nerdeyse bende oraya üye olup tekrar başlayabilirim. Dot da kaç kişi olduk mesela :D
aynen dot cular kim bi yazsınlar :D
99 senesinden beri oynamaktayim oyunu nebula(Quann),exile,asgard,pagan vs oynadigim normal sevrlerlar hayati bitiriyor oyun ama yine dayanamayip oynadigim bir server var evaluate pvp die sadece girip action yapip yarip cikiyorum edit pic diolar :D
Uokingste bizimkilerin adıda junkie ydi :D
Djiin Junkie
kimler online dot ta
Arkadaşlar Dot da Ph açıkmı bilginiz varmı?
ph var mı yok mu bilmiyorumda kolay geliyor. poi 30 dan 100 e gelene kadar mage 50den 100 oldu :) 3-4 saatlik bir süre toplamda..
Evet PH acıksa gelinebilir.
script den kastın nedir ?
Otomatik kasma olayı easyuo ile birlite çantaya ve banakay gerekli malzemeleri koyup kendisi kasıyo bırakıyosunuz. :)
crafterda ve tamerda ph kapali
macro zor agirlik coksa uretim yapmiyor.
beyler nickim noa bilginiz olsun mage kasıyorum
ben 2 saate girerim disaridayim
Bende online'ım arkadaşlar. Genellikle brit.de takılıcam bu sıra yeni açtım account'u. Mage kasıorum. Char adı : Underflame
nickim Dorian warlock kasıyorum .. herkez charları ayarladıktan sonra guild kuralım TechTurkey diye :D
Guild işi çok iyi olur. Öncesinde aile işinede girebiliriz :D
banktayım adım noa
britain barracks ta combat kasıyorm
resist aktifmi dot da ?
aktif. griyorum oyundayım 5dk ya
brit bankdayım
skill cap kaç ?
9x onktkr...
ohaaaaaaa :D eyvah eyvah :D
varmı üç beş k altın verebilecek :)
7x lan ne 9 u yiit
7 mi :S oof of :D
DOT servera birazdan giriş yaparım bana pm atın eger oyundaysanız.
bana nickinizi ve nerde olduğunuzu özel mesaj atarsanız gelip yardım edebilirim her türlü.
Guild işi problem değil para item sıkıntısı yok online player istiyor sadece 5 adet. Herkes kassında yaparız bişeyler.