Evler | Nebula UO Shard
bana fullspellbook bulursanız super olur mage kasmam lazım 1-2 saatede res scrollu yazmaya başlarım
Printable View
Evler | Nebula UO Shard
bana fullspellbook bulursanız super olur mage kasmam lazım 1-2 saatede res scrollu yazmaya başlarım
poi kasmak için makroya bırakıcamda bir turlu beceremedım nasıl yapmam lazım yardımcı olabilirmisiniz
cast spell poison
wait for target
last target
say
say
use skill meditation
boyle olunca medıye baslayınca fizzle oluyor
poi nin delayını 6000 yap
ayrı bi macro ile medi bas 500 ile.
tek tuşta kullanma macroları
ama tam poi atarken medi basınca fizzle olmayacakmı?
eskiden olmuyordu. eğer değiştirdilerse sistemi bilmiyorum. eğer değişmediysede poi veya mage düşük olduğu zaman fizz oluyordu. ozamanda poi macrosunu biraz yüksek tutarsın 6500 fln. yavaş gelir skill. ama en azından macroda kasabilirsin.
Ben size yazarım full spell book o sorun deilde medi muhabbeti tamamen dolmasını beklemessen gelmiyo ne yazıkki, Medin full olsun poi at tekrar medi yap full olsun tekrar poi tekrar medi bu sekilde git en kısa yol bu herl fullde bi medi gelicektir ve her uc saniyede poi :) :icon_tup:
oyunu acık bırakabılecek varmı poi kasıcam?
Silaha poi sürerek kasabilirsin, macroman yoksa elle sıkıntı biraz :D
silaha poi surmek sıkıntı ya:D
bide bi ton nightshade aldım heba olmasın
Silaha surmek kolay ben Warrior anatomy ve armslore gm yaptim 1 saat te :)
bendede hepsi 100 ama poi zor kasılıyor
şuan kasıyorum mesela az kaldı 93 oldu
iş yerinden laptop u getirdim uo yu kuram bakalım acsın yeter :D
hahha kuruldu stealing gm lemem 3 gün alır artık en fazla :D
Ya varya lise çağımı kapatan oyundur. Gece gündüz gece gündüz oynardık. Şimdi yüklesemmi yüklemesem mi çok muallakta kaldım :D
yükle yükle yanlız deilsin :) biz varız:icon_tup:
ultimacılar nerdesınız ya
Valla ben ewe giremiyorum kaç gündür cok özledim ya :)
Odun, iron ingot, yün ve deri ticaretine başladım :D stok yapmakla uğraşıyorum, siz ne durumdasınız castle ne zaman alıyoruz
sandbox ile nasıl multi açılıyor?