aynen guzel bi indirim yapmış
bu arada daggerlar eritiliyomu
Printable View
aynen guzel bi indirim yapmış
bu arada daggerlar eritiliyomu
Kendi yaptıklarını eritemiyorsun, castle fiyatı vendorda 7m 10 değil yeni bir hesap şart :D
http://www.nebula.web.tr/houses/Smal...tone-House.png
Satıyorum arkadaşlar 0 fiyatı 402 k, tekliflerinizi bekliyorum :D
Arda Tinker bs gm ledim bu gece :D Cinlilerle yarişiyorum :D
kastıın parçaları ne yaptın ben tınkerı springs ile kasıyorum 1 iron ingot gidiyor
Valla beyler şu sıra yoğunluktan pek giremiyorum, yakın zamanda bende geleceğim
dou oynamasan bile açık bırak en azından ph bitene kadar cok rahat kasarsın.
ne char kasıcan ?
Ben genelde hep en başta full craft kasarım
Mining - bs - tailor - tinker - alch - carp - mage - glass ve stonecraft olur bir charımda
diğerinde mage - medi(25) - eva(75) - inscription - bowcraft - lumberjack olur mutlaka
combat karaktere bu sırada serverın gidişatı nasılsa bu iki karakteri kastıktan sonra karar veririm. 7x te warlockun tadı olmadığı için %60 pure mage kasarım. onun skilleri de klasik..
Her şey yolunda gidiyorsa serverda bir pure mage bir warrior char yaparım ve pure mage de genelde pk olur..
Taming beceremem. Hayatımda 1 kere %100 yaptım, onda da hiç tameleyemediğim için silip combat chara dönüştürmüştüm slayertr zamanında. Thief zevklidir ama hep kasmaya üşenmişimdir :)
valla biz 2 tane craft char kastık 2 de warrior kastık hepsi 7x gm
PH kapandımı?
Ya bide bana biri allah aşkına mage inscription kasacak kadar bir mebla borç versin, kasınca geri ödeyeyim
Fishing kasmaya o kadar üşeniyorum ki..
Uzun surelı tek oynadıgım oyun dıyebılırız server yıne acılsa yıne oynarım olympos la basladık revolutıonla devam ettık hala revoda kasılı 7x bır pure mage carım mevcxut acılırsa yıne oynayabılırım :)
tamam ben verırım para sorun değil:) şuan res scrollu yazıyorum
Para yogi den sorulur :D ins ci o :D