geliyorum hemen
Printable View
geliyorum hemen
clan mi kurdunuz?
Yok abi henüz o kadar para yapamadık :D
Multiden speed algılayıp ban yiyen accountlar var dikkat edin
Thief kasicam multi lazimmm nassi oluyor debagayum
debagayum :DD ahaha valla hiç bilmiyorum, bence thief in diger skillerini hallet zaten ph kapalı theif e, 12 sinden sonra bende kascam thief birlikte bırakırz
onlar tamam sadece snooping ile stealing kaldı. oyle yapalım ozaman ben bi necro kasayım bı warrior bi warlock yapayım birde para kasayım bari :D
mazdaspeed beni düdüklüyordu bugün nickten tanımış iyiki yazmışım nicki buraya yoksa gitmişti 48k mangır ahahahahah
5 tane karakterim var ismi söylesekte unutup bizide soyar :D
Necro lumberjack warlock um var fenaaa :D
Bilgileri verir misiniz geleyim hemen bende, hangi server vs vs...
Nebula.web.tr gerekli herşey dosyalar kısmında ph 12 ocakta kapanıyor acele edin :D
ph uzatılcak diyorlar acele baslayın ne olur ne olmaz ben warlock kasmicaktim kasmaya başladım :D
Başlamayacaktım da, hadi neyse dedim yine. Ben yine crafter takılırım. Clan olursada gelirim.
Bir de; ortak bir Skype grup yapılsa?
Grup işlerinden anlayan biri yapsın biz dahil olalım :D guild kurmak için 9m civarı para lazım castle dahil..
carpenter kasan varsa bana captainship kasılması için hedef tahtası lazım yapabilirmi
Bende de SetUOFolder dosyazı "zipli" ve Setup var ama oyun yok, işten izin vermiyor nebula.web.tr ye bağlanmama, alternatif bir adres bilen veya bir yerlere upload edebilecek olan?
Arkadaşlar bırakın nebulayı felan Ana Sayfa 400 player felan var 1 senedirde açık bir göz atın bence gelicek olan varsa yardımcı olurum