hahaha expo show yaptım 10 kişi öldü![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Al eline katana,
vur büyüyü atana,
resle yolda yatanı,
tanı British atanı...
Gençliğimi çürüttü be.
elım basladı tıtremeye sımdıden bızım cocuklara desemmı acaba? hele bırınız bılgı verın bana hangı server oynuyorsunuz ? salammı ona gore cocuklara bır sorayım bakayım ....
sonra pot bitince dağın başında In Lor suz koş ahaha![]()
alchemy i neyle kasıyorsunuz
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Ahahah süper ya geçen muhabbeti oldu arena yapıyoruz wowda arkadaş diyor bitti artık wow iyice sıkıldım ultima mı oynasak ne yapsak diyeöyle bi düşünmüştük
![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Dot.gen.tr diye bir server
Beyler karakterlerimden bir kaç ss
Craft char;
Craft devam, ingot ve log char;
Pure Mage;
Warlock;
Warrior, pvp turnuvaları için;
![]()
Anıl Atabey
Dotta oynayan arkadaşlar
Eğer combat karakterleriniz hazırsa artık guildi kuralım.
Tower hazır (benden), sadece 5+ online playera ihtiyacımız var kurabilmek için..
Daha mage kasamadık ki ressit kasalım.Ben daha ingot kasıyorum gerçi 15k ingot oldu daha bs yi bitiriyim bari
ha bu arada cok samimi iki arkımın craft ve waior charları bitmiş durumda dogukan istersen onlara haber verebilirim guild için?
Alp yapma allasen 1 gunde wrestler mage kastım çok kolay ya kasmak
Crafter kasmak ölüm yalnız allahtan ilk onu bitirmişimde kafam rahat
Dediğim gibi herşey hazır sadece kendine güvenen 5+ online player lazım bize![]()
dou ne kdr paran var. kasalımda bi guild kuralım yav
bu arada oyuna girebilen var mı ?
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)