ya defaultta 70 80 90k yapanlar bi video koysun valla kac dakika olursa olsun izlicem max 58 yaptim catlicam yakindabeynim delindi
ya defaultta 70 80 90k yapanlar bi video koysun valla kac dakika olursa olsun izlicem max 58 yaptim catlicam yakindabeynim delindi
Onur
14' f30 316
79 u geçemedim ben ..
bu uçaklar belimizi büküyor bizim![]()
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Ya nasıl yapıyorsunuz bu rakamları. oyna oyna 70000-75000 arası patlıyor radar.Silahları mı upgrade ediyorsunz?Yoksa sürekli NUKE mu kullanıyorsunz?
yok bana göre diil oyunun içine girip ortalığı yıkasım geliyo![]()
muthis oyun esir oldum bende
mukemmel yau![]()
Kabak tadı verdi gerçekten. Oyunu çözdüm, bidaa da oynamam. Ahanda taktiği de sölüyorum
Şimdi Emitterlerle uzuun bir yol yapıyoruz mümkün olduğunca haritayı iyi kullanarak. Oyun boyunca tankların geldiği yere en yakın yerden başlayarak geliştirmeye çalışıyoruz. Şunu da söliyim 150.000 puandan sonra silah geliştirmek gerçekten çok zor. Ben hiç geliştiremedim nerdeyse para kalmadı...
Adamların geldiği yeri emitterlerle daracık yapıyoruz. Hep tek şerit çalışın. Böylece yüzlerce tank olduğu zaman birbirlerinden dolayı geçişleri çok zor oluyor dakikalarca aynı karede bekliyorlar Emitterde kafasına kafasına vuruyor onların.
Bu arada kilit taktik şu. Bunu yapmazsanız 150.000 puan üstü yalan olur. Tankların çıktğı noktayı kitleyip onları hareketsiz bırakan taktik de bu aslında. Şimdi 2 tane yol yapıyoruz emiitterlerle dar yol olarak. 3. sırada 1 heavy cannon, 1 emitter şeklinde dizmeye başlıyoruz, ancak ilk 2 sıra full emitter olacak. Şimdi bu salak yapay zekahep yolun açık olan ve en kısa olan yola yönleniyor. Dolayısıyla vatandaşlar sizin daha kısa olan yolunuza girip radara ulaşmaya çalışıyor. Adamlar diyelim ki savunmanızı aştı ve tam yarattığınız kolidordan çıkmak üzere. Hemen öbür kolidorun sonunu kapattığınız tek duvarı yıkıp bu kolidorun sonuna duvar koyuyosunuz. Salaklaşıyorlar tabii aynen geri dönmeye başlıyorlar
. Bu arada yol full olduğundan dolayı yeni tanklar da gönderilemiyor siz bunları patlatana kadar. Sonra aynen devam
. Bu arada trafiği tersine çevirdiğiniz an açık olan tarafa en yakın tanklara yavaşlatıcı bombayı atın.
Saatlerdir deniyorum herifler belki savunmayı geçebilir diye ama ı ıh. Anca tankları patlatma süreniz uzuyor. Ama kolidorlardaki tank sayısı hemen hemen sabitlendiği için sizi tehdit etmiyor..
Ohh. Oyun dergilerindeki tam çözümler gibi olduEn sonunda baydım herşeyi patlatıp nuke olarak attım, 100 tane nuke attım 5000 puan falan anca gelmiştir. Bi poka yaramıyo nuke ilerlerde
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)