hedefe ulasan yerleri 1 e indirin sectigniz bi yerden gelsin diger bütün tarafları kapatın diger acık girise yıgddırın silahları sırf basa yada sırf sona yuklenince olmuyo illa kacıo biyerden
hedefe ulasan yerleri 1 e indirin sectigniz bi yerden gelsin diger bütün tarafları kapatın diger acık girise yıgddırın silahları sırf basa yada sırf sona yuklenince olmuyo illa kacıo biyerden
1881 - 193∞
Şimdi çaktım oyunu.
Düzenek bu. Yeni başladığım için fazla puan yok ama giren en fazla 2 sn kalabiliyor böyle bırakıp çıkıcam herhalde bayağa puan yapar.
![]()
Kapıdan geçemedikleri için, gerisi boş olsa da fark etmiyor.![]()
ilerleyen dakikalarda ne demek istediğimi anlayacaksın bir tane tankı imha edene kadar haritanın yarısına geliyor tabi diğerleride peşinden geliyor ben bunaldım iki gündür kendimi tutuyorum oynamamak içinyoksa pc aşşağı atacam
![]()
ground only-default 81bin![]()
bi yerden sonra silahlarıda sattım,bomba attım banamısın demediler![]()
Sistem ve taktik bu olmalı bilgisayar kitlendiğinde 80 bindeydim otomatiğe bağlamıştı arada atom bombası gönderiyordum kitlenmese ne olurdu bilemiyorum aynısını deneyin sizde. Dikkat ederseniz daha sahanın yarısına bile gelemediler.
![]()
Başlarkende 100k ile başlamakta fayda var. Onuda yeni anladım, diyorum ben bitane bomba atar koyabilirken herkez nasıl deste yapıyor.![]()
kimse makinaları niye geliştirmiyo?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)