ya lfs falan değil,
nfs, gt, yada forza bukadar içeriği sök takı vs olan bir oyun yapsa efsane olur,
sürekli güncellemelerle yeni parçalar, araçlar vs eklenir
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
yok yok lfs olmalı. hem ciddi bir yarış simülasyonu, hem de eklenti vs. çok kolayca yapılabiliyor. nfs'yi zaten geçtim cacığa hıyar bile olmaz o oyundan, gran turismo ps3 için, forza xbox içindi sadece sanırım. çıksın da ps3ü, xbox'ı olmayan bizler mahrum mu kalalımlive for speed hakikaten en uygunu ama malesef yok bu özellikler.
ayrıca 2.3.0 yüklemesini soran arkadaş, kendi adıma cevap vereyim ben de beceremedim![]()
Some cars are for boys and the others for real men only.
"M3 drivers have no friends."
bnm önceki linklerde attığım oyunu yuklerseniz borat a gerek kalmaz çünkü bu sitedeki arabaların hepsi genelde 2.2.1mwm moduna göre yapılıyor.borat sadece 2.3.0 le moduna arabaları uyarlamaya yarayan bir program.tek ihtiyacınız olan alttaki linkte atıcagım link (arabalar,motorlar,..vs hepsi orada yazıyor) bir de slr editor istediğiniz motoru istediğiniz arabaya yüklemek için gerekli program
GOM-TEAM.COM - Street Legal Racing: Redline Bu bütün add-on lar
GOM-TEAM.COM - Sparky's Editing tools: SLRR editor Bu SLR editor
Düzeltme: SLR editor u kullanmak için Netframe 2.0 yuklu olması lazım bilgisayarınızda
Onun linki : http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=19
Düzeltme 2 : Arabaları seçerken en son sayfalardaki arabaları seçerseniz daha çok verim alırsınız ***** önceki sayfalardaki arabalar eski ve pek üzerinde uğraşılmamış arabalar
dostum peki ben atıyorum civic ef indirdim ve buna koymak için b16 indirdim, bunu nasıl atıcam oyuna.
zaten oyunu senin verdiğin linkten indirmiştim 2.2.1 versiyonu.
slrr editorde soldan baiern i seçtim,
edite engin blocks dedim, hepsini seçtim save dedim.
slr editorun olduğu dosyaya .rdp ve .rpk uzantılı dosyalar attı.
bu dosyalar burada mı kalacak yoksa bunları biyere kopyalayacakmıyız ?
MTM-PROSTOCK GARAGE
slr editorun klasorunun oyunun klasorunun içinde durmasına gerek yok.İndirdiğiniz arabadan 2 tane dosya çıkıyor(bir tane klasor bir tane rpk) onları oyunun dizininin içindeki cars/racers içine kopyalarsanız slr editoru açınca zaten arabayı soldaki listede görürsünüz.
motoru da parts/engines klasoru içine atıyorsunuz motor da sonra gozukuyor slr editorr de zaten
Düzeltme: Son dediğinizi şimdi anladım o slr editorr içine attıkları kalsın onlara dokunmanıza gerek yok![]()
tamam teşekkürler.
fakat easy share uçmuş yani yasaklamışlar indiremiyoruz eklentileri
varsa kenarda bi 1989 civic ef ve b16 alabilir miyim![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Burdaki linkin içinde b16 da var
GOM-TEAM.COM - Honda Civic 2.2.1 MWM Updated BETA+B16B_Vtec
Ef hakkında bir bilgim yok maalesef
rica ederim.oyun hiç stabil değil onu baştan soyliyim ne zaman atıcagı belli olmuyor , attıgı zamanlarda bir fikir edinmek için oyun dizini içinde error.log adında bir dosya var ona bakabilirsin orada yazar genelde neden attıgı.
altta 2 tane foto atıyorum kırmızıyla işaretlediğim yere hiç basma hep oyundan atıyor.Yeşil yerden de hp yi öğrenebiliyorsun
![]()
hp yi gördüğüm yeri biliyorum fakat göstermiyor N/A yazıyor karşısında
şu an sorunum başka
V12 koycum ek civic e.
çok düşük comp tan çalıştırmıyo. pistonların kolların hepsini denedim olmadı
yakıtlada oynadım yine olmadı bi türlü çalışmıyor![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
mutlaka eksik taktıgın birşey vardır engine kits den hazır bir sandık v12 al söke söke bak neyi eksik taktıgına.hp yi orada göremiyorsan araba yürüyecek durumda değildir zaten bişeyler eksiktir. "camshaft connecting bolts ,crankshaft connecting bolts" bunları kontrol et hep unutulur![]()
ya bırı allah rızası ıcın cevap versın ben oyunun setup dosyasını actıgımda dıl seceneklerı gelıyo ondan sonra patch now secenegını sectıgımde start dedıgım zaman sole bı hata verıyo bana bu nedır bı yardım edın
http://a1111.hizliresim.com/r/w/t4tg.jpg
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)