Bilmediğimden soruyorum. X in Z den üstünlüğü varmı ?
Printable View
Bilmediğimden soruyorum. X in Z den üstünlüğü varmı ?
üstünlük olarak değilde keyif olarak daha başarılı.eğer lisans almassanız X'te demo araç seçenekleri arasında olan XRT inanılmaz keyifli bir otomobil.Ben X oynarken Z ile işim olmaz diyordum ama şimdide Z oynuyorum,X açtığımda garip gelmeye başladı.Z'nin en çok göze batan olayı debriyaj kaçırmaya başlıyor eğer düzgün kullanmassanız otomobili.X'in en güzel yanı XRT olması ve otomobillerdeki devir kesiciler..
Ama X'te olsa Z'de olsa bana göre bu güne kadar çıkmış gerçeğe en yakın duyguyu yaşatan oyundur.Bu oyundan sonra hiç bir oyun tam anlamıyla keyif vermedi :)
Vites oranlarından,amortisör sertliklerine,kamber ayarından difransiyel seçeneklerine herşey manuel ve yaptığınız güzel ayarların yarışa ne kadar büyük katkısı olduğunu oynayanlar çok iyi bilirler.X serverda genelde tech'teki arkadaşlar drift yapıyor,aslında race daha keyifli geliyor bana :)
Eğer varsa şimdi girecek olan bu kadar övmemden sonra oyunu,alabilirim anahtarlarını :)
walla ben tek başıma oynerken araçların içine ettiğim günleri bilirim :D vites oranlarıyla bazen çok aşırı oynuyorum 1.vitesde 200 dediğim oluyor :D süspansiyon ve kamber olayı çok fena zaten çok iyi oyun bence :)
şu finallerim bitsin z de adam bırakmicam :hehe:
evet X Z farrketmez,var mı oynayacak :)
yok mu gelen
yarım saatliğine gelebilirim x e :) diziye kitlenicektim ama canım çekti şimdi :D
tamamdır yekta :) LFD rulez :)
geldim 2 dk ya..
hadi gelin yanlayalım biraz :)
lfd dolu :D zgd ye girelim..
Z'de time attack yapacak olan ? S2 , demo farketmez :) S2 olursa daha mutlu olurum tabi.
z deyim tostumu yedim bekliyom
Geldim geldim :D
var mı oynayacak ?
indireyim. Link verebilcek var mı ? y ve z için
3 gündür sunucu listesinde 3-5 tane oda gözüküyor.Bir sorun mu var?