Eve geçtiğim zaman yardım etmeye çalışacağım. K*ygen konusunda, hamachi konusunda. Ama en büyük sorunumuz birisinin Server kurması gerekiyor. İnterneti Sağlam bir arkadaşımızın. Bizler açtığımızda 3-4 kişide bile lag yapıyor oyun.
Printable View
Eve geçtiğim zaman yardım etmeye çalışacağım. K*ygen konusunda, hamachi konusunda. Ama en büyük sorunumuz birisinin Server kurması gerekiyor. İnterneti Sağlam bir arkadaşımızın. Bizler açtığımızda 3-4 kişide bile lag yapıyor oyun.
insallah bu aksam bende aranızda olacagım :D
Sağlam bir serverımız olsa herkezin başımızın üzerinde yeri var ama işte tek sorunumuz Server onu halledebilsek çok şey yaparız aslında, Drift, Drag, Race, Rolling, PhotoDay herşeyi yaparız ama işte sorun Server :)
Giriyomuyuz gece? :)
akşam kurabilirsem LFS yi server olarak bi deneriz olursa hep beraber oynarız. birde hangi sürümü oynuyorsunuz ona göre yükleme yapayım yada elinde upload etmiş olan varsadirek çekeyim.
Z28 oynuyoruz :) Server açan olursa sabah akşam sıkarız sıkılmadan :D
Tabiki yollarım bi sn hemen yolluyorum :icon_tup: Bu arada Z'nin k*eygen'inini isteyenlere msn'den verebilirim :) Profilimde yazıyor isteyen alabilir :)
Edit:
5.213.91.194 Server açılıyor gelmek isteyen gelebilir :)
yokmu başka gelen 3 kişiyiz :(
hamachi kurup geliyorum profesyonel racer olarak :p
Nick [GR] G.Cenkçi
bu arada GR yunanistan anlamında degil Gold Racing
En fazla yarım saate geliyorum. Rolling yapmayı isterim açıkçası. Daha önce arkadaşlarla aramızda drift yapmıştık. :)
Nasıl giricem? Yukarda yazan 5.213.91.194 ıpsini yazdım girmedi. Yardım edebilir misiniz?
sabah yazdım tekrar yazıyorum yardımcı olabilecek biri varsa hamachi nin son sürümü yüklu ama çevrimdışı bağlan dediğimde hamahci sunucusu bağlantıyı reddetti diyor yardım ederseniz sevinirim :/ :S
edit hamachi yi hallettim :D
Aynen yüklüydü son sürümü demin logmain sitesine falan üye oldum ordan bişey indirdim kurdum altından girdim üstünden çıktım ve başardım şu an ağa katılmış bulunmaktayım :D :D
beyler ıp nedir ?