Eve geçtiğim zaman yardım etmeye çalışacağım. K*ygen konusunda, hamachi konusunda. Ama en büyük sorunumuz birisinin Server kurması gerekiyor. İnterneti Sağlam bir arkadaşımızın. Bizler açtığımızda 3-4 kişide bile lag yapıyor oyun.
Eve geçtiğim zaman yardım etmeye çalışacağım. K*ygen konusunda, hamachi konusunda. Ama en büyük sorunumuz birisinin Server kurması gerekiyor. İnterneti Sağlam bir arkadaşımızın. Bizler açtığımızda 3-4 kişide bile lag yapıyor oyun.
insallah bu aksam bende aranızda olacagım![]()
Sağlam bir serverımız olsa herkezin başımızın üzerinde yeri var ama işte tek sorunumuz Server onu halledebilsek çok şey yaparız aslında, Drift, Drag, Race, Rolling, PhotoDay herşeyi yaparız ama işte sorun Server![]()
akşam kurabilirsem LFS yi server olarak bi deneriz olursa hep beraber oynarız. birde hangi sürümü oynuyorsunuz ona göre yükleme yapayım yada elinde upload etmiş olan varsadirek çekeyim.
feel is everything
Tabiki yollarım bi sn hemen yolluyorumBu arada Z'nin k*eygen'inini isteyenlere msn'den verebilirim
Profilimde yazıyor isteyen alabilir
Edit:
5.213.91.194 Server açılıyor gelmek isteyen gelebilir![]()
En fazla yarım saate geliyorum. Rolling yapmayı isterim açıkçası. Daha önce arkadaşlarla aramızda drift yapmıştık.![]()
sabah yazdım tekrar yazıyorum yardımcı olabilecek biri varsa hamachi nin son sürümü yüklu ama çevrimdışı bağlan dediğimde hamahci sunucusu bağlantıyı reddetti diyor yardım ederseniz sevinirim :/ :S
edit hamachi yi hallettim![]()
Aynen yüklüydü son sürümü demin logmain sitesine falan üye oldum ordan bişey indirdim kurdum altından girdim üstünden çıktım ve başardım şu an ağa katılmış bulunmaktayım![]()
![]()
beyler ıp nedir ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)