Ahahahaha ya herkesi çağırıyorum server' ın kapasitesi 30+ dır ama gelenler 3-5 kişi toplanın gelin diyorum ama kimse gelmiyor daha ne yapayım yani :D
Printable View
Ahahahaha ya herkesi çağırıyorum server' ın kapasitesi 30+ dır ama gelenler 3-5 kişi toplanın gelin diyorum ama kimse gelmiyor daha ne yapayım yani :D
Tweak server kur.. Konusalım herkes denk araba yapsın ona göre hem pistte salınır hem de drag mrag kovalarız :)
nerde lan launch control berkay :D
XFG Gti için gider yapıyorum... :D
Fark etmez amaç zevk almak bende XRT Turbo Drift olarak gider yapıyorum :D
Şenoooooooool alttan alttan okuma gel seninde içinden geçeyim pampa :D huehueh :D
Aynen hatta Tweak Server'a bakacağım şimdi.. Dolu değilse gelsene oraya.
edit: Baktım doluymuş... Bi server'a gırelım de gazımızı atalım ya.
Z28 kullanmıyorum ben ama 0.6b Sürüm takılıyorum 0.6b de varsa gelirim her türlü :) Z28' de elimde olan herşeyi kaybettim onun için sıkıntı şuan Z28 benim için :D
0.6 B'de bende yok :)
indirdim kurdum hazırım :D :D :D
Bu arada serverım 0.6b sürümündedir Z28' in tadı tuzu kalmadı herkes nerde yenilik var oradadır gerçi benim için fark eden bir şey yok ID PW yazmam yetiyor her sürüm için :D
Edit: Gel yavrum gel G25' i almadan içinden geçeyim G25' e zarar gelmesin sonra alışmış olursun :hehe:
deme böyle :D :D :D
berkayyy pederin arabaya cd yapıp geliom :D nihaha :D
Ahauhaau bense annemi spordan almaya geldim donunce icinden itibayla gececegim :D
Server aktif beyler dosyasını verdiğimi bekleriz 3 kişiyiz şuan
STOCK varsa kalkarim :P :P
http://d1210.hizliresim.com/12/z/fgzfl.jpg
Benden başka stock kalkan yok. :D Tweak açılabilen bi server olsa güzel olcak.
server ın adı ne
Yuh lqn insaf insaf kac kere deldim sizi daha nasil stock kalkayim gelmis birdr tweak diyor yaa :D Tweak yapinca geciceksin sanki herkesi cakal carlos seni :D