Sıkıntım var berkayım :D
Printable View
Sıkıntım var berkayım :D
İçinden geçerim alamaz kimse elimdem seni :D
hoşgeldin :D sölediğin gibi online oynamak için X patch indirdim-yükledim ama onlıne bağlanmak istediğim zaman ana sunucuya bağlanamadı hatası alıyorum, hellpp meeee :D
onlıne oynayıp lanet olası japonların driftlerine engel olasım geldi :D
Hahahaha :D Valla sana söylemiştim X Patch ile hiiiç kendini sinir stres' e sokma derim ilk önce :D Sonra X Patch' de pek Japon falan göremezsin :D Görsen görsen Ergenleri küçümenleri görürsün gerçi pek kimse kalmadı orada kimse iplemiyor X Patch' i :D Sana tavsiyem ya 60 küsür TL verip Lisans alıcaksın yada bizimle beraber serverda takılıcaksın haha :D Ama en mantıklısı 60 küsür TL verip herkese atar gider yapmak benim kendi şahsi görüşüm her sürümde oynarsın :D
lisans almayı eskiden çok düşünmüştüm ama gerek yok çabuk skılıyorum ben sadece arada stres atayım yeter.. ama anladıgım kadarıyla baya değişmiş bu lfs.. eskiden yüklerdik 3 araba tek pist çatır çatır online oynardık.. şimdi bi beceremedik uyuz oldum yahu :D
Valla dediğim gibi biraz kişi olarak çoğalsak girelim benim server' a eğlenelim öğrenelim ama 2 kişi ile pek zevkli olmaz. Metiiiiiiiiiiiiiiiiin gel lan içinden geçeyim senin bi nihahaha :D
neyse ozaman tek tabanca M5 skinli turbomla gazlayım ben ozaman :D
Server' a davet edicektim ama yine şifresini değiştirmişler insanı çıldırtıyorlar birde cevap vermiyorlar ya iyice fitil oluyorum.
Edit: Bu arada şifreyi aldım bizimle oynamak isteyenlere kapımız açık serverda cümbür cemaat takılabiliriz bütün araçlar serbest gel vatandaş gel!
kankacım Knight a başladım şimdilik bunu oynuom :D
Hem direksiyonsuz lfs pek zevkli olmuo :D
Nihahahaha yemedi dimi lan totoş içinden geçerim senin, Aklını alırım :D :hehe:
serverdayken tweak açılıyomu la :D
Açılmıyor :D Gel gel, gelde eğlenek :D
açık server var mı ?
Sen konuları karıştırdın sanırsam :) Senin fotoğrafı ekliyeceğin yer " http://www.techturkey.com/forum/foto...oworkz-13.html " Tam olarak burasıydı :) Ama bu mod kötüymüş onun haberi geldi yani :D
Akşam gel panpişim. Sabahlara kadar sıkalım :D
Her zaman her yerde JDM Pawaaa! TurboFXO Type-R çekim kendimimdir video çekerken ufak kasmalar yaşadı nacizane bilgisayarım :D Video 720p' dir Büyük ekran izlerseniz keyif alırsınız :cool:
Server' a gelmek isteyenler bizimle birlikte oynamak isteyenler PM yolu ile irtibata geçerse dosya yollayıp aramıza sağlayabilirim :cool::icon_tup:
Cool Z28'de Tweak Server'da takılıyorum anca...
Tut elimden sal beni pistlere :D