Bakalım bizi hatırlayan varmı,(en altaki videomuzu izlemeyi unutmayın)
+18tm ile başlayıp,DMC (driftmaniaclub) ile devam edip JDMWorks D'Team la perçinlenen 2-3 yıl kadar önce bıraktığımız LFS serüvenimiz.
Ertuğrul Yılmaz ve Uğur KOÇ
o zamanlar en iyi bizdik ama şuan görüyorum bizden daha iyileri var buda beni mutlu ediyor,ilk 4-5 kişilik bi takımla başladık sonra takım dağıldı uğur la ben yeni bi takım (dmc) kurduk,en iyi biz olucaz herkez bizi konuşacak diye söz vermiştik

öylede olduk,lfs yi açıp msn dende mikrofonu açıp canlı canlı konuşarak sabahlara kadar oynardık kendimizi eğitirdik,yabancılardan bişiler kapardık,en son 2 kişi nereye kadar deyip takıma başkalarını almaya karar verdik ardından TR nin en iyi driftcilerinden Mert bilaloğlu ve kardeşi ege ile tanışıp gerçek hayatta olan JDMWorks d'team ı LFS ye uyarladık,

sonra can sandel atasoy,can eryüksel,doğuş can dursun da katıldı hep beraber güzel saatler geçirdik,Mert abi süper ayarlar yapıp verirdi bize hiç unutmam

sonra TRTUNİNG e çıktık,yarışlar organizasyonlar yaptık ege dergiye yazılar yazdı,sandel resimler çekti sırf kimlerle oynuyorum diye tanışmak için ordu dan ist. a gittim drift antremanında bir araya geldik yüzyüze tanıştık

çok güzel zamanlardı,ve sonra yaşı büyük olanlar hayata atıldı,küçük olanlar okul falan derken uzaklaştık baya oyundan.
Buda 200SX VE RX8 buluşmasından
HATIRLAMAK İSTEYENLER İÇİN VİDEOMUZ. HD olarak izleyin
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=3&theater