Sanırım 64 bit sorunuyla Win7 kullananlar karşılaşıyor. En temizi Pc lerinize XP yi kurun sorunda ortadan kalksın![]()
Sanırım 64 bit sorunuyla Win7 kullananlar karşılaşıyor. En temizi Pc lerinize XP yi kurun sorunda ortadan kalksın![]()
arkadaşlar lfsdeki spr dosyasını herhangi bi video formatına çevirebilceğimiz program varmı bildiğiniz ?
bide bu hamachi işini unutmuşum bayadır kurduk ağa katıl diyorum dolu falan diyo 3 tane lfs var bendeondanmı yapıyo yoksa bitane lfsnin içinemi kurmak lazım yada demo olarakmı,s2 olarakmı girebiliriz.Valla unutmuşum bi aydınlatırsanız sevinirim hep beraber gazlıyalım
![]()
spr dosyasını çevirmeniz zor, onu video haline getirmek için bizler video kayıt programları ile (fraps, gamecam vs) oyunda o çektiğimiz video üzerinde video'a çekiyoruz, sonra Adobe Premier, After Effect vb programlar yardımıyla editleyip dışarıya çıkartıyoruz
Ağ konusuna gelirsek 2. Ağ ismi yanlış alınmış zatenAynı Ağı nasıl açıldığını anlıyamadım ama ben açtım 2. Yeni Bir AĞ
Ad: 2.techturk
Şfr: tt
Sorun olarak oyunlardan yapmaz o kesin bişeyAma oynadığımız oyun Z28, k*ygen yardımı ile Demo'dan s2'e çeviriyoruz. Ama Windows 64 Bit ise çok gariptirki her 64 Bit Windows'a olmuyor K*ygen birisinde çalıştırıyor birisinde çalıştırmıyo
Aydınlatabilmişimdir umarım![]()
Fotografları artık yeni konumuzdan paylaşırız
http://www.techturkey.com/forum/foto...ml#post2749436
çok şükür bizde coollegend kardeşimin yardımıyla oyunu kurmuş bulunmaktayım,yalnız hamaci sorunum var son sürümünü yükledim işin içinden cıkmadım hamaci pro yazıyor nereye neyi yazcaz anlamadım![]()
bende hazırım drift ayarı varmı ?
z28 işte attıgınız lınk
hadi yaw bırıler acsında gazlıylaım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)