berkay az sus bea![]()
ben bu oyunu 5 yıl içinde 5-10 kere indirmişimdir fakat bir türlü drift yapamdığım için sildim ne z28 patch'ini indirip kurabildim nede araba yaması yapabildim acaba hiç mi anlamıyorum bu bilgisayardan benyani görüyorum millet otomobil yamaları yapıyor üstüne birde motorun sesini filan yapıyor
![]()
Hic zor bir sey degil soyledikleriniz. Suan ki guncel surum 0.6b ve buna modlar indirdiginizde data klasorunun icine attiginizda olay gerceklesir. Arac seslerini indirdiginizde engine klasorune attiginizda oyunda Shift+A yaparsan motor seslerinide secersiniz. Drift yapmayida istanbul' a dondugumde server' a geldiginizde ufak tiyolar verip ogretebilirim.![]()
Caddelerde Can Vermek Değil Pistlerde Can Bulmak İstioruzzBende Varım
lfs tweak diye bir web sitesi var yada ona benzer orada pacth z28 in arabalarını gördüm de o yüzden daha fonksiyonlu gibi gördüm.Yada diğer patchlerin linki varsa indirim hemen
Driftmods ve lfsmods diye siteler mevcut yuksek surumun modu dusuk surume olmaz ama Z Patch in surumu B Patc' e uyar sikinti yoktur![]()
Ben fazla basıom kanka ondan çok sarıo
Edit : 1.9 bastım ideali oldu böyle. k20 gibi devir çeviriom şimdi.
ben verdiğiniz siteden patchleri bulamadım bir link atsanız makbule geçer oyunu kurdum
online için yani,0.6 sürümü sanırım onu diyorum
Sunu soyliyim demo iken X Patch haric hic bir yerde online sarmaz oyuna ucret oderseniz.o.zaman oynadiginizdan keyif alirsiniz. He online dediginiz bizlerle oynamaksa ben suan evimden uzaktayim pazartesi donecegim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)