Lütfen arayı açmayalım![]()
Lütfen arayı açmayalım![]()
Benim hayatta yegane fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir. M.Kemal ATATÜRK
35 AF 3660 | 35 DA 9662 | 35 AFM 917
Bizim server için diyosanız dediklerinizin hiç birini kullanan yok.Elinde olan varmı ondanda emin değilim.![]()
Benim hayatta yegane fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir. M.Kemal ATATÜRK
35 AF 3660 | 35 DA 9662 | 35 AFM 917
Şimdi izmitteyken canım çok sıkıldı direksiyonu kurdumlfs indirdim ama çok yabancıyım bu oyuna güzel arabalar güzel pistler indirebileceğim bu oyunu oynamak için bana yardımcı olacak ve ya link verecek varsa özelden bekliyorum :P
s2 kilidi açmak lazımmış sanırım online oynamama gerek yok offline çalıştırıp s2 kilidini açmam mümkün mü
Söylediğiniz herşey mümkündür. Kilidini kırdığında normal olarak oynayabilirsin online girilmez. Ama güzelleştirmeler yapılır.
lutfen biri bana bu oyun nereden nasil yukleniyor nasil oynaniyor anlatsin daha oncede niyet ettim oynayamamistim simdi konuya goz atinca tekrar merak ettim biri anlartirsa usenmeden sevinirim.
Kardeşim sana zahmet bana da nasıl açacağız s2 kilidini e30 s13 gibi araçları ve değişik pistleri nasıl atacağız ? anlatır mısın yada link vs varsa.
Yardım isteyenlere yardım edebilirim, müsait olduğum sürece
www.facebook.com/berkay.hocaoglu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)