ocean0636 Nickli Üyeden Alıntı Yeni saha eklemişler, hockey: kalenin arkasına vs. geçiliyor 1,5 ay önce falan vardı o Bu arad bir sorum olucak point blank oynayanınız var mı?
ST-max Nickli Üyeden Alıntı 1,5 ay önce falan vardı o Bu arad bir sorum olucak point blank oynayanınız var mı? 1ay önce falan oynuyodm ama bıraktım. tavsiye ederm ben guzel oyun
point blank nedir ne tarz
Livestrong
Acıomusun samet,gırelım mı
- K - ________ Dr.Ecu
10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Acıomusun samet,gırelım mı benim ağ bugün dar kanka ahuahaa sen aç geniş geniş takılalım
Livestrong Nickli Üyeden Alıntı benim ağ bugün dar kanka ahuahaa sen aç geniş geniş takılalım uhauha bıraktım kanka ben oynamıyorum arada bızım elemanlarla gırıyoruz o kdr y.dısındayım ztn cok lag olur
500 m2 mi ordaki ev valla özledim ya geceleri 20 kişi olmayı
Livestrong Nickli Üyeden Alıntı 500 m2 mi ordaki ev valla özledim ya geceleri 20 kişi olmayı Yok kanka burda 2ev var bırı triplex dıgerıde mutevazı garıban spec 110m2 uhahauha bıgun ayarlayın oynarız yahu yemısım lagını bıse olmaz:d
gece bekliyorum çok mutevazi gördüm seni mutevazi şekilde yenmek isterim
Varmı oda beyler
Araç ATV UTV Ami Topolino Hız Limiti Kaldırma Ankara Chip Tuning
gececi tayfa nerde
Livestrong Nickli Üyeden Alıntı gececi tayfa nerde Sen oynuyosan ben gelmem
Jem89 Nickli Üyeden Alıntı Sen oynuyosan ben gelmem niye yaaaaa yeni öğrendim ben
oda warmı yokmu kaçacak gol ayaamda durmaz ona göre
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
oda yok olursa gelirim
Livestrong Nickli Üyeden Alıntı oda yok olursa gelirim sabriyle pro nerde
bilmiyorum valla sabri falan kayıp pronunda sınavları var sanırım
Varmı oynayacak olan ?
Livestrong Nickli Üyeden Alıntı point blank nedir ne tarz counter tarzı bi oyun internetten fotograflarına falan bakarsanız hosunuza gider buyuk ihtimal tavsiye ederm
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları