Ben gelirim kısmetse.
Serhat Nickli Üyeden Alıntı Ben gelirim kısmetse. tamam abi aksam toplanalım varmı aksama gelıcek olanlar
Bende gelebilirim ama ***** iyi değilim
iyi olmak yada olmamak onemlı degıl bızde ıyı degılız yeterkı katılım olsun makara cok olsun
gelen olursa bi yarım saat kapışalım HaxBall - Play
men dakka dukka.
Mivec_4G63 Nickli Üyeden Alıntı gelen olursa bi yarım saat kapışalım HaxBall - Play +++ Hocam pass yanlıs diyor
Powerhipts Nickli Üyeden Alıntı +++ Hocam pass yanlıs diyor pw: ttech HaxBall - Play
stajdayım yoksa sw ye damlardım hemen
12 gibi falan kurulursa bende gelirim
Livestrong
techturkey şfire ne beyler gireceğim bi bakalım nasıl bişey
HaKo Nickli Üyeden Alıntı sene 96 fuji dağından iniyoruz arkamda takaşi , hujiro , mimi , baktım arkadan anons sesi '' sağa çek ''
Mivec_4G63 Nickli Üyeden Alıntı pw: ttech HaxBall - Play Abi geriden gelip kafa bastık 2-0'dan 4-2
Sabriden beterim valla neyse oynaya oynaya alışacağız
Mivec_4G63 Nickli Üyeden Alıntı Sabriden beterim valla neyse oynaya oynaya alışacağız Aynen abi oynadıkça alışırsın, planlı programlı bi turnuva yapsak fena olmaz hani
Powerhipts Nickli Üyeden Alıntı Aynen abi oynadıkça alışırsın, planlı programlı bi turnuva yapsak fena olmaz hani aynen katılım olursa ıyı olur
Powerhipts Nickli Üyeden Alıntı Aynen abi oynadıkça alışırsın, planlı programlı bi turnuva yapsak fena olmaz hani Yahu normalde pes13-12 iyi oynadığımı düşünüyorum ama bunda kontrol gerçekten çok zor. Alışmak gerekiyor o zamanda gözlerim kör oluyo 3-4 maçtan sonra
sweap07 Nickli Üyeden Alıntı aynen katılım olursa ıyı olur Bu aksama yada yarın aksama ayarlayalım genis katılımlı 3v3 turnuva?
Mivec_4G63 Nickli Üyeden Alıntı Yahu normalde pes13-12 iyi oynadığımı düşünüyorum ama bunda kontrol gerçekten çok zor. Alışmak gerekiyor o zamanda gözlerim kör oluyo 3-4 maçtan sonra Abi bazen güzel odalar oluyor sabahtan bi baslıyoruz aksama kadar durmadan aralıksız Göz falan kalmıyor ama bayağı bi sarıyor
Mivec_4G63 Nickli Üyeden Alıntı Yahu normalde pes13-12 iyi oynadığımı düşünüyorum ama bunda kontrol gerçekten çok zor. Alışmak gerekiyor o zamanda gözlerim kör oluyo 3-4 maçtan sonra Pes le alakası yok abi hax başka bi olay, el alışkanlığı meselesi, zamanla olur. güzeldi oyunlar saolun tekrardan.
_FrKn_ Nickli Üyeden Alıntı Pes le alakası yok abi hax başka bi olay, el alışkanlığı meselesi, zamanla olur. güzeldi oyunlar saolun tekrardan. Aynen, güzel oyundu teşekkürler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları