Her XBOX' da 3K olayı Risk' i vardır. He dersenizki ben oyunlarımı Orjinal alıcam, Korsan oyun kullanmıcam, o zaman BAN Riskiniz yok gönül rahatlığı ile oynayabilirsiniz. :)
Printable View
Her XBOX' da 3K olayı Risk' i vardır. He dersenizki ben oyunlarımı Orjinal alıcam, Korsan oyun kullanmıcam, o zaman BAN Riskiniz yok gönül rahatlığı ile oynayabilirsiniz. :)
Hahaha :) Ya abicim sorunumuz sadece arabayı tutamamız durmuyo araba ciddi şekilde sarıyorlar veya yolda duramıyolar spindeler :) Birde direksiyon yavaş dönüyo, kuka yarışlarında ciddi krizler geçirttiriyor bana o direksiyon onun yüzünden 1 kere olsun kusursuz geçemedim ya :))
Forza 4 ü indirdim yazdm dvd ye taktm yaklaşk 30 dk sonra cd sahte uyarısı verdi.. makina fw li.. çok ilginç.. bunun hiç bir şekilde çözümü yok mu?
Edit: DVD içindeyken kapatıp açtım konsolu oyunu açıldı.. bakalım ne zaman hata verecek :S
S2k vtec sesinin uzerine tanimam :)
bende rx8 r3 cü oldu bu oyunda :)
o kdar sevdirdiki oyun bana rx8 r3 ü o kdar benzin yakmasa kesin alırdım :)
forza 4 te cemı gecmek hayal acaıp ıyı oynuyor bende bıkac kere ghost replay ını takıp edım dedım mumkun degıl gercekten helal olsun sadece bı ıkı drıft te gecebıldım :) ama bı drıftı var 30 kusur bın yapmıs oha dedım pıstı hatırlamıyorum ama tam tur rıvalde
bu arada turk grubundan cıkmısım ben kendım cıkmadım bı hata olmus benı ekleyın bı ara cem
fena halde fanatec istiyorum ya .. fiyatlara baktım da hepisterdim.com dan uçuk baya..
g25'im var ama çalışmıyo malumunuz.. xcm converter çalıştırır diye almayı düşünüyorum ama bi yandan da converter falan uğraşmak istemediğimden fanatec olsun istiyorum ..
sırf direksiyon alsak bile hepisterdim.com da yarım milyardan fazla baya :) hani uygun olsa fiyatı , g25in pedal ve vitesini bağlicam da ...
ebay'dan sadece direksiyonunu getirmek mümkünmü acaba ya ? fiyat limiti varmı TR'e girerken gümrükte kalmasın diye ..
ben offline oynuyorum, iyi oynayanlar zamanlarını yollarlarsa bi bakalım da kendimizi bilelim
standart bi araç ile nordschleife olabilir mesela