Forza 4 ü bugün kadıköy yazıcıoğlundan aldım yardımcı olan arkadaşlara ve abilerime teşekkür ederim :)
Printable View
Forza 4 ü bugün kadıköy yazıcıoğlundan aldım yardımcı olan arkadaşlara ve abilerime teşekkür ederim :)
bende zamanında kırılmış xbox 360 vardı, kopyasını çalıştırır mı forza 4'ün ?
ya da orjinalini alıp taksam çalışır mı oyun ? gt 5 te olduğu gibi sürekli live üzerinden yarış ya da araç updateleri geliyor mu ?
Çalışır,ama kopya alma o çalışmaz. Geliyor evet.
Forza 4 January Jalopnik Car Pack: This Is It
Yeni pakette cıkmıs hayırlı olsun..:):)
Abimde xbox war bende ps3. Ps3 sarı ışık görünce kararsız kaldım xbox a mı geçsem ps3 e mi diye... Abimin xboxu aldım bir geceliğine forzanın demosunu falan oynadım gercekten GT5 e göre çok kötüydü sadece artıları araçların sesleri ve grafikleri... Similasyon namına bişey yok arabalar brşekil... xboxun arayuzu falan çok cocukca ve eski teknoloji...
Ps3 te yine karar kıldım Gt5 i oynamanızı tavsiye ederim...
2011 AlfaRomeo Giulietta
2011 BMW 1 Series M Coupe
2011 Honda CR-Z
2011 Mini Clubman
2011 Subaru Impreza WRX STi
Bunlar gozukuyor sitede ama ne zaman gelecekler bilenler var mı..
http://forza3.forzamotorsport.net/en...reenshot/4175/
Ucuza Xbox aranıyore mümkünse Elite olsun :rolleyes:
Valla bilemiyorum ki bende yok,
Yarın FW' li Xbox360 Elite alıyorum, Live aldığımda ban olayı ile karşılaşma durumumu nedir ? Genel olarak FM4 oynarım online' da ?
xboxı orjinale çevirdim forzayıda orjinal aldım...
evde ps3 ve gt 5 de var bu da var, şimdilik f4 oynayalım bakalım...
Bendeki makinada fw'li ama forza 4 orjinal bi'sıkıntı yok yani..Kopyayı calıstırmıyor.
Valla ben yaklasık 3,4 tane aldım kopya forza 4 ama hiç biri çalışmamıştı sonra yeni fw yaptırdım ondan sonra oyun açıldı ilk yarışa çıktım daha ilk duzlukte cd kopya lutfen orjinalini takıp devam edin dedi:D:)
Allah allah garip :D Neyseki ben Alet' i dükkandan alıcam orda dener öyle alırım :D Ama Ban olayı olursa üzülürüm arkdaşım Forza' da pek olmuyor desede bilemedim :) Şuanlık zaten Live giremicem Live girene kadar belki FW işini hallettirirm Orjinal ile doya doya kasarım Online :)
Bilemiyorm valla bi denersin..Online'da bambaska keyfi var Forza'nın..Cok eglenceli:)
Bukadar kolay orjinal' e dönüyorsa o zaman Orjinal CD' sini aldığımda ve Live' a geçtiğimde çekiyim orjinal' e :D Teşekkürler abim :)